Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 302 (8219)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Cezar STRATON

Cezar STRATON


Prin pădurea de cuvinte

Gastronomie...cu amor (14). Pensii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Actori.„ - Acuma, zău, nu vreți să bem o bere și să sacrificăm niște mici? -Accept, dar să știți că eu nu obișnuiesc să consum mai mult de doi mici și maxim un țap.” Aceste replici au fost rostite în comedia românească „Astă-seară dansăm în familie” (din 1972) de către Dem Rădulescu și Vasilica Tastaman. La acea vreme, Dem era monstrul sacru al umorului autohton, în timp ce partenera sa din film era „femeia fatală” a epocii, o actriță cu un sex appeal absolut colosal, pentru care nu puțini bărbați faimoși au depus mărturie.” (Dan Boerescu)

Ziceri.Nu poți îngenunchea un popor deprins să se târâie. Nu-i greu să ademenești soția altuia. Greu e să i-o dai înapoi. Prietenia care nu cunoaște hotare se cheamă expansiune. Oficierea căsătoriei este o formalitate absolut necesară pentru pronunțarea divorțului. Alcoolism e atunci când nu vrei să bei, dar trebuie. Bărbații și femeile sunt de acord într-o singură privință: n-au încredere în femei. Avem un singur fel de a ne naște și milioane de feluri de a muri.

 Rețete (cu dragoste). Rețetele conțin ingrediente cu proprietăți afrodisiace Platou afrodisiac. Pentru acest platou, pe care îl poți folosi fie ca aperitiv, fie ca singur fel, ai nevoie de: – cuburi mici de brânză din cât mai multe tipuri; – măsline verzi umplute cu ardei iute; – fructe de mare afumate; – cremă de brânză cu verdețuri; – crutoane unse cu usturoi. O altă rețetă cu fructe de mare este cea de inele de calamar pane cu usturoi. Rulori erotice cu sparanghel. Erotice datorită aspectului lor final mai mult decât sugestiv. Ai nevoie de: – boia dulce; – felii de prosciutto sau mușchi file crud-afumat; – sparanghel; – măsline verzi. Gătește sparanghelul în puțin ulei până se rumenește, apoi ia-l de pe foc. Presară boia dulce pe prosciutto, pune o bucată de sparanghel și rulează astfel încât din felia de prosciutto să rămână neacoperit doar capătul ascuțit al sparanghelului. Sugestiv nu? Asigură-te că ruloul nu se desface înfigând o scobitoare cu măslină verde. Salata mediteraneeană a îndrăgostiților. Pentru o salată a dragostei direct de la Mediterană, ai nevoie de: – ½ salată creață tăiată în fâșii subțiri; – 10-15 frunze de spanac mic și proaspăt ( pe cutie poate scrie Baby Spinach); – 1 ceapă roșie tăiată fideluțe; – 1 cană de măsline negre feliate și stoarse; – bacon tăiat în fâșii subțiri; – cuburi de brânză feta sau brânză de capră; – un sos dressing pentru salată.

Impotență.Se poate vindeca? În cazul nefericit când acest necaz este de natură patologică, numai medicul vă poate ajuta. În majoritatea cazurilor însă, acest neajuns survine fie în urma unor decepții, fie datorită grabei, fie, pur și simplu, datorită nepriceperii. Dar, în cele mai multe cazuri, de vină este excesul de alcool, stresul și alimentația nerațională. Pe Internet, veți găsi o suită de rețete culinare care au reputația de a fi făcut minuni chiar în cazuri ”disperate”. Totul este să răriți băutura, alcoolurile cu deosebire, și să urmați „cura” alimentară recomandată.

Biftec tartar.După unii autori, ar fi un excelent aliment ”ajutător” pentru o cină romantică. Așa să fie! Se prepară numai din carne de vițel. Pentru două persoane: 300 g carne, 3 ouă, 50 g unt, 100 g ceapă roșie, 30 g pătrunjel și frunze de țelină, boia de ardei dulce, piper, usturoi, pâine de secară prăjită, bulion de roșii, frunze de lăptuci/salată (5 g). Preparare: carnea tăiată bucăți mici se trece prin mașina de tocat de două ori. O mixăm manual cu ingredientele de mai sus (de la ou se ia doar gălbenușul), potrivindu-le după gustul nostru. Se bea un singur pahar de vin negru, de calitate. Asta, înainte. ”După”, after...cui îi mai pasă...?!

Pensii(apropos și de nesfârșita dispută băștinașă despre pensiile speciale). Resursele umane de la Pentagon descoperă că în ultima vreme aveau prea mulți generali. Se hotărăște ca acelora care vor să se pensioneze, să li se acorde pensionarea anticipată, cu toate facilitățile, plus un bonus special de 5000$ pentru fiecare centimetru al distanței, în linie dreaptă, dintre oricare două puncte de pe corp, alese de militarul pensionabil, la cerere. Fiecare general avea dreptul să indice punctele lui de preferință. Primul intră un general de aviație, foarte suplu, și cere să fie măsurat din creștet până în vârful degetelor de la picioare. Avea 1.95m. Pleacă cu un cec de 975.000$. Al doilea vine un general de infanterie și cere să fie măsurat din vârful degetelor de la picioare până la vârful mâinilor întinse: 2.55m. Pleacă generalul cu un cec de 1.275.000$. Intră și al treilea, un zdrahon bătrân de la marină. Când e întrebat cum să fie măsurat, ăsta zice: “Din vârful penisului până la testicole”. Mustăcesc ăștia de la comisia de pensii între ei, și îi atrag atenția că generalii anteriori plecaseră cu niște cecuri frumușele. Ăsta, nu și nu, că pe el să-l măsoare cum le-a cerut, că bărbat și erou ca el nu e nimeni! Ok, intră ofițerul medical ca să facă măsurătorile, îi cere generalului să-și dea jos uniforma. Scoate ruleta, o pune pe vârful organului și începe să măsoare. “Dumnezeule mare!” strigă ofițerul. “Unde vă sunt testicolele?” La care, generalu’: “În Vietnam .”

Barmacie.Iată o farmacie care i-ar atrage și pe bărbați.

Calipigă. Provine din greaca veche unde „kalli pugos” înseamnă „care are fese frumoase”. Ioana cea calipigă regreta că din această cauză bărbații nu-i remarcau și frumusețea interioară.

Calorii. Un mit urban susține că sexul arde caloriile și ajută la slăbit. Dar... o jumătate de oră de sex sălbatic consumă doar 85 de calorii, iar o felie de pizza (nu o pizza întreagă!) conține până la 300 de calorii. Deci, pentru a distruge caloriile dintr-o singură felie de pizza sunt necesare până la vreo patru ore de sex intens! Să fim, deci, serioși: nici chiar bărbații care au luat Viagra nu pot face sex atâtea ore la rând.

Desfrânare.”Ferește-te de desfrânări, nu te fermeca de frumusețea femeilor, și mai ales de cele cu bărbat.” (Anton Pann, ”Arghir”)

Legalizare.Guvernul thailandez a anunțat că intenționează să legalizeze prostituția. Aceasta este tolerată tacit în această țară exotică, destinație consacrată a turismului sexual. O veste minunată: bărbații europeni și americani, clienții majoritari ai asiaticelor, vor putea astfel prezenta nevestelor, la întoarcere, spre decontare, factura.

Legământ.El: – Iubito, spune-mi odată cele două cuvinte care ne vor lega pe vecie! Ea: – Sunt însărcinată!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gastronomie...cu amor (14). Pensii.
 Vizualizări articol: 1207 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Gastronomie...cu amor (14). Pensii5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei