Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 303 (8220)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Un autoturism a intrat pe contrasens, cauza accidentului cu opt răniți din pădurea de la Ilișești

Marţi, 27 Decembrie 2022 (20:44:48)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Accidentul de marți la amiază de pe drumul european 58, din zona pădurii de la Ilișești, de la Liră (intersecția care duce spre comuna Ciprian Porumbescu), a fost provocat de un șofer care a intrat pe contrasens. Imprudența acestuia a făcut ca opt persoane să sufere leziuni care au necesitat transferul la spitalele din Suceava și Gura Humorului.

Ancheta derulată de polițiști a arătat că un bărbat de 34 de ani, din Cacica, în timp ce se deplasa dinspre Ilișești spre Păltinoasa, a pătruns pe contrasens și a lovit un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat de 36 de ani, din județul Botoșani. Până acum nu se cunoaște motivul pentru care bărbatul din Cacica a deviat de la traseul său normal, dar acest aspect se va lămuri după ce polițiștii vor reuși să-i audieze pe cei implicați. Cinci dintre persoanele care se aflau în cele două mașini au rămas încarcerate, motiv pentru care a fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava pentru extragerea lor dintre fiarele contorsionate.

Mai trebuie spus că printre răniți se aflau și patru minori, care, de asemenea, au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru îngrijiri de specialitate. Având în vedere amploarea accidentului și numărul mare de victime, la fața locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenție, respectiv două autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a patru echipaje ale Serviciului de Ambulanță al Județului, dintre care două cu medic.

În urma accidentului de la Ilișești au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe 8 pacienți policontuzionați, stabili hemodinamic, conştienţi, din care au rămas internați 7 (4 copii la chirurgie infantilă - unul de 14 ani politraumatizat cu fracturi craniene, contuzie toraco-abdominală, unul cu contuzii cerebrale hemoragice, unul cu fracturi la nivelul masivului facial și al patrulea doar policontuzionat, dar a fost internat pentru supraveghere; 3 adulţi - o pacientă cu fracturi la nivelul masivului facial a rămas internată pe secţia de BMF, un bărbat politraumatizat, cea mai importantă leziune fiind o fractură de femur, a rămas internat pe secţia de Ortopedie, și o pacientă policontuzionată care nu necesita internare, dar a rămas ca însoțitoare pentru copii).

Cei doi șoferi au putut fi testați, iar etilotestul a indicat în ambele cazuri valoarea zero. Circulația pe drumul european 85 între Păltinoasa și Ilișești a fost blocată total mai bine de o oră.

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un autoturism a intrat pe contrasens, cauza accidentului cu opt răniți din pădurea de la Ilișești.
 Vizualizări articol: 3613 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un autoturism a intrat pe contrasens, cauza accidentului cu opt răniți din pădurea de la Ilișești0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei