Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 300 (8217)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Pistă de pregătire colectivă, inaugurată la baza Jandarmeriei de la Mihoveni

Miercuri, 21 Decembrie 2022 (12:29:46)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O pistă de pregătire colectivă a fost inaugurată marți la baza din Mihoveni a Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Bogdan Vodă” Suceava. Proiectul intitulat ,,Consolidarea capacităților de formare a grupei de acțiuni speciale prin dezvoltarea unor programe complexe de pregătire fizică și de evaluare psihologică (RO - UA TP)” a fost finanțat prin Programul Operațional Comun România - Ucraina 2014 – 2020. La eveniment au participat generalul de brigadă Ionel Postelnicu, șeful Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava și coordonator de proiect, precum și locotenent – colonel Andrii Kalinovskyi, manager de proiect din partea Gărzii Naționale a Ucrainei.

”Aceasta constă într-un traseu aplicativ și este constituită din mai multe obstacole și elemente constructive individuale, care îi vor ajuta pe camarazii noștri din cadrul grupei de acțiuni speciale să își perfecționeze pregătirea, în vederea prevenirii și combaterii criminalității organizate. Proiectul s-a derulat pe o perioadă de 34 de luni, Inspectoratul de Jandarmi Județean Bogdan Vodă Suceava participând în calitate de lider de proiect, iar Garda Națională din Ucraina (G.N.U.) în calitate de partener”, se arată într-un comunicat al IJJ Suceava.

Potrivit aceleiași surse, obiectivul general al proiectului vizează creșterea siguranței și securității cetățenilor care trăiesc în regiunile zonei comune de frontieră și în special identificarea soluțiilor optime în ceea ce privește lupta împotriva crimei organizate din regiune. De asemenea, acesta urmărește consolidarea capacităților de formare a grupei de acțiuni speciale prin dezvoltarea unor programe complexe de pregătire fizică, cu scopul de a interveni în sprijinul structurilor specializate care luptă împotriva crimei organizate.

”Activitatea planificată în cadrul proiectului s-a încheiat în bune condiții, iar amenajarea pistei de pregătire colectivă, respectiv organizarea unui exercițiu comun pentru standardizarea tehnicilor, tacticilor și procedurilor de intervenție, atunci când situația o va permite, vor avea drept scop sprijinirea structurilor responsabile de combatere a crimei organizate”, au mai precizat reprezentanții IJJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pistă de pregătire colectivă, inaugurată la baza Jandarmeriei de la Mihoveni.
 Vizualizări articol: 647 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pistă de pregătire colectivă, inaugurată la baza Jandarmeriei de la Mihoveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei