Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 300 (8217)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   12 imagini |   ø fişiere video

Artă și vin

Galeria cu vinuri: O experiență de neuitat

Într-un decor aparte, ce aparține în mod natural sufletului și care mai apoi te îmbie să simți aromele desăvârșite ale unor vinuri de excepție, pășești ușor către acel ceva ce înseamnă ACASĂ, un loc unde liniștea și culorile vii ale tablourilor de deasupra rastelurilor cu sticle cu vin te îndeamnă la o clipă de răgaz... Totul este familiar, apropiat și te îndeamnă să te oprești în loc, un timp... poate fi o secundă cât o oră sau o oră condensată într-un freamăt de secundă, atât doar cât să simți că ești ACOLO... locul acela de unde nu vrei să pleci.

E freamătul culorilor din picturi? E claritatea fluidă a vinurilor? E oaza de liniște mult visată? Se pare că sunt toate la un loc și chiar mai mult decât atât. Privești sticlele cu vin și ai deja în fața ochilor deschisă o potecă către lumea largă... pleci din ținuturile ușor aride ale Armeniei și Georgiei, treci prin viile Israelului și apoi cutreieri Europa, din însorita Portugalie către peisajul roșiatic al dealurilor spaniole, prin văile Loarei, peste dealurile din Languedoc și Alsacia, către răcoarea ținuturilor florentine și toscane și nu te mai saturi de atâtea arome și gusturi...

Sublimul este deja realitate și întinzi mâna către ceea ce-ți dorești pentru că știi sigur că vei avea parte de experiențe de neuitat...

Ceea ce oferă Galeria cu Vinuri are o prospețime aparte, o vitalitate pe care o găsești doar în îmbinarea dintre fluidul bahic și culoarea pânzei sau puterea slovei din poezie. Ideea de bază a celor ce au fondat acest concept este de a crea serate de excepție cu lansare de carte, cu recitaluri de blues și jazz, cu neuitatele cântece lăutărești vechi, cu degustări de vinuri acompaniate de bucate alese și evident... cu pictură. Tablourile tinerilor pictori români, căci ei se doresc a fi promovați, vă vor întâmpina de fiecare dată, fiind puse în valoare de simezele din interiorul locației.

Povestea Galerie cu vinuri a început cu o scânteie de idee și va continua să ardă treptat, în sufletul fiecărui oaspete ce va trece pragul către o lume a culorii și a bunului-gust.

„Vă așteptăm cu drag, cu vin, cu sufletul deschis și mereu vă vom face loc în inimile noastre, vom fi atât cât veți fi și voi alături de noi, veți face parte din povestea noastră și vom păși împreună spre deplina cunoaștere a picăturii divine, a ...cuvântului, a culorii!”, transmit fondatorii.

Galeria cu vinuri este aproape de kilometrul zero al Sucevei, pe strada Curtea Domnească, vizavi de Biserica ”Sfântul Dumitru”.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Galeria cu vinuri: O experiență de neuitat.
 Vizualizări articol: 1667 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Galeria cu vinuri: O experiență de neuitat5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei