Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 300 (8217)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Petele din soare (I)

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Orice soare are pete, dacă ni se pune și nouă pata pe ele, le găsim și unde sunt, și unde nu sunt.

Mâna transformată în falus de portarul Argentinei.Pe Martinez ăla l-a apucat răfuiala cu suporterii francezi taman pe scena lumii, pe care fusese pe bune premiat. A mai confirmat și pe gură apoi, cică la el nu merg aroganțele, așadar a oferit ”ba pe-a mă-tii” în fața miliardului de spectatori. Cei de la gsp.ro au descoperit că la fel făcuse pe Maracana, la finala Copei America. Omul pare cocalarul perfect, au apărut și imagini din vestiar când a cerut moment de reculegere pentru Mbappé, în cel mai pur stil ”să moară dușmanii mei”! Francezul i-o băgase de 4 ori în ațe, dar deșiratul a ținut neapărat să arate că e cam tâmpițel. Trofeul ăla se poate și retrage, dar cine s-o facă, Infantino?

Halatul, cât e halatul?Messi a fost criticat de multă lume că n-a refuzat mantia aia, care cică simboliza niște chestii, dar lumea neislamică n-avea de unde să știe. Dar și așa, fără să știe, nu ar fi fost ghiolban dacă refuza un dar din partea gazdei? Dacă îi oferea ceva ce mintea noastră putea cuprinde, o coroană, o medalie, nu se mai ambala nimeni. Cred că Messi ar râde și cu posteriorul dacă ar ști că undeva, pe-un picior de plai, un fost fotbalist spunea că-i pare bine că n-a câștigat campionatul mondial ca să nu se îmbrace ”în fantomă”! Asta ar trebui premiată cu titlul de stupiditatea anului, Viorel Moldovan i-a întrecut până și pe oamenii politici, ceea ce e greu. Și nu s-a oprit, a zis și că Maradona ar fi refuzat mantia! O fi fost vreun intim cu butoiașul cosmic și nu știm noi... Tocmai, Maradona nu e chiar cel mai bun exemplu de etică, a făcut o grămadă de compromisuri la viața lui în fața unor jupâni ai planetei.

După nume și renume, cine-i cel mai bun din lume? Chiar devine deranjant cum se pune problema, exact ca ăla de mai sus, cu dușmanii. Poate cine are palmaresul mai bogat, dar chiar și așa, cu câte Ligi ale Campionilor echivalezi o Cupă Mondială (vezi Pele)? Iar Maradona n-a luat niciun Balon de Aur pentru că mult timp s-a acordat numai europenilor. Iar Ioanițoaia scrie că ăia care l-au pus pe Ronaldo înaintea lui Messi ar trebui să-și muște limbile! Păi cum vine asta? La un moment dat, Ronaldo chiar părea că îi luase fața lui Messi, mai ales când a câștigat Europeanul cu Portugalia, moment în care Messi n-avea încă niciun trofeu cu echipa mare a Argentinei (doar la tineret și Olimpiadă). Pe logica asta și cei care au zis despre Federer că e GOAT trebuie să se rușineze fiindcă între timp Nadal și Djokovic l-au depășit la Grand Slam-uri. În sport rivalitatea e benefică, îi ridică pe combatanți, poate chiar le oferă sens.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Petele din soare (I).
 Vizualizări articol: 692 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Petele din soare (I)5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei