Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 294 (8211)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Gheorghe Flutur a semnat certificatul de urbanism pentru centura orașului Gura Humorului, parte a Autostrăzii Nordului

Miercuri, 14 Decembrie 2022 (15:43:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a semnat, miercuri, certificatul de urbanism pentru șoseaua de centură a orașului Gura Humorului în regim de autostradă, care va fi parte din Autostrada Nordului. Gheorghe Flutur a declarat că certificatul de urbanism a putut fi semnat după ce firma Proiect Construct Regiunea Transilvania SRL a finalizat documentația tehnică pentru această investiție. Flutur a amintit că anul trecut, în luna septembrie, Consiliul Județean Suceava și-a asumat preluarea acestei porțiuni de drum pentru a grăbi procedurile și pentru a începe cât mai repede construcția centurii ocolitoare a orașului Gura Humorului, în cea mai aglomerară zonă a județului din punct de vedere al traficului rutier, mai ales în sezonul estival.

Președintele CJ Suceava a precizat că centura ocolitoare a orașului Gura Humorului va avea are 10,3 kilometri și se va construi pe raza comunelor Păltinoasa și Capu Câmpului și a orașelor Gura Humorului și Frasin. Șoseaua de centură va avea două noduri rutiere care fac legătura cu viitorul traseu al Autostrăzii Nordului, atât la Păltinoasa, cât și la Frasin, trei kilometri de viaducte de coastă, patru pasaje, iar lățimea platformei va fi de 23,5 metri. Viitoarea centură a orașului Gura Humorului va avea două benzi pe sens, separator de sens și o viteză de proiectare de 120 km/h. Gheorghe Flutur a adăugat că valoarea totală actualizată a proiectului este de 314,4 milioane de euro fără TVA.

„Urmează obținerea Acordului de mediu, care înseamnă analiza asupra impactului mediului și studiul de evaluare adecvat, depunerea documentației pentru expropriere prin Hotărâre de Guvern a proprietarilor de pe culoar și depunerea la finanţare”, a afirmat Gheorghe Flutur. El și-a exprimat speranța că anul viitor va putea fi depus la finanțare acest proiect în vederea întocmirii proiectului tehnic și realizării lucrărilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur a semnat certificatul de urbanism pentru centura orașului Gura Humorului, parte a Autostrăzii Nordului.
 Vizualizări articol: 868 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghe Flutur a semnat certificatul de urbanism pentru centura orașului Gura Humorului, parte a Autostrăzii Nordului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei