Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 294 (8211)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Câștigătorii Salonului anual al artiștilor plastici amatori și ai „Salonului de Umor” Suceava

Miercuri, 14 Decembrie 2022 (15:50:39)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Centrul Cultural „Bucovina” a avut loc miercuri, 14 decembrie 2022, vernisajul Salonului anual al artiștilor plastici amatori și vernisajul „Salonului de Umor” Suceava, eveniment în cadrul căruia au fost anunțați câștigătorii din acest an.

Concursul anual al artiștilor plastici amatori din județul Suceava s-a desfășurat pe patru secțiuni de artă (pictură, grafică, artă decorativă și sculptură), cu temă liberă, la alegere, și s-a adresat tuturor categoriilor de amatori talentați în domeniul artelor vizuale (absolvenți sau nu ai Școlii Populare de Artă „Ion Irimescu”).

Juriul concursului, alcătuit din trei artiști recunoscuți în domeniul artelor vizuale (președinte, expert grafician Mihai Pânzaru-PIM, critic de artă drd. Delia Leizeriuc și dr. arte vizuale Ana Maria Ovadiuc-AMO, membri), a acordat următoarele premii: Premiul pentru pictură: Todosi Isolde, pentru lucrarea „Răsărit pe deal”, și Gheorghe Crăciun, pentru lucrarea „Iarna la Voitinel”; Premiul pentru grafică: Cristina Andrișan, pentru lucrarea „Painted Ladies”, Viorel Chirică, pentru lucrarea „Toamna”; Premiul pentru artă decorativă: Mihaela Grădinariu, pentru lucrarea „Îngeri prăbușindu-se”; Premiul pentru sculptură: Andreea Juduc, pentru lucrarea „Ancient geode”, Remus-Mircea Dăneasă, pentru lucrarea „Santinela”;  Premiul special: Varzari Mihai, pentru lucrarea „Focus”.

 

·        Premii la Salonul-concurs „Campionatul național de caricatură”

La Salonul-concurs „Campionatul național de caricatură” pentru debutanți și caricaturiști români consacrați din județ, din țară și din străinătate, juriul, format din Mihai Pânzaru-PIM, președinte, Gabriela Teișanu și Ioan Manole, membri, a acordat următoarele premii: Secțiunea Epigramă (membri CUB): Marlena Ciobanu, Constantin Horbovanu, George Mahalu, Constantin Tiron; Secțiunea Caricatură (membri CUB): Ovidiu Ambrozie Bortă (BOA), Moara, Pamfil Horodnic, Suceava, George Licurici, Suceava, Constantin Papuc, Suceava, Gabriel Todică, Fălticeni; Secțiunea Caricatură (național și internațional): Andi Ceușu (Andy) Israel, Horia Crișan, Deva, Victor Eugen Mihai (VEM) Bacău, Constantin Pavel, Focșani, Liviu Stănilă, Deva, Doru Axinte, Tulcea. Tema concursului: „Război și pace”. Centrul Cultural Bucovina a asigurat fondurile necesare pentru premiile salonului-concurs. Lucrările pot fi admirate în perioada decembrie 2022 - ianuarie 2023, la Centrul Cultural Bucovina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câștigătorii Salonului anual al artiștilor plastici amatori și ai „Salonului de Umor” Suceava.
 Vizualizări articol: 1030 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Câștigătorii Salonului anual al artiștilor plastici amatori și ai „Salonului de Umor” Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei