Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 250 (8167)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Podul provizoriu de la Milișăuți va fi construit din 80 de tuburi și va costa 740.000 de lei

Luni, 24 Octombrie 2022 (13:31:54)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Documentația pentru un pod provizoriu care să permită închiderea podului rutier de la Milișăuți pentru reparații a fost finalizată de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași și transmisă la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pentru obținerea finanțării, a declarat luni subprefectul de Suceava, Florin Sinescu.

Sinescu a afirmat că podul provizoriu va fi construit din 80 de tuburi, cu parapet de protecție, în aval de actualul pod.  Costurile sunt estimate la 740.000 de lei. După aprobarea de finanțare de la CNAIR, Regionala de Drumuri de la Iași va solicita aviz pentru lucrări de la Apele Române și va organiza selecție de oferte pentru desemnarea unui constructor.

După derularea procedurilor birocratice, a căror durată este greu de estimat, se va putea trece efectiv la construcția podului provizoriu, care cel puțin teoretic s-ar putea finaliza în 10-14 zile.

Podul din tuburi va fi destinat doar traficului rutier ușor, a subliniat subprefectul Sinescu. Traficul greu va fi dirijat pe DN 2, pe la Ratoș și DN 17 A.

Subprefectul a mai spus că a solicitat alocarea suplimentară de parazăpezi metalice pentru 5 km de drum de pe DN2 de la Ratoș până la intrarea în Siret, având în vedere că pe acest tronson vor staționa autocamioanele care sunt pe sensul de ieșire din țară, prin punctul de frontieră Siret.

„Trebuie să menținem în această iarnă deschis drumul către punctul de frontieră Siret și totodată legătura cu municipiul Rădăuți prin DN 17A  Ratoș - Rădăuți, asigurându-se astfel una din rutele alternative la drumul DN 2H, care se va închide circulației, pe tronsonul de pe raza orașului Milișăuți, în vederea reabilitării podului peste râul Suceava”, a mai spus subprefectul Florin Sinescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Podul provizoriu de la Milișăuți va fi construit din 80 de tuburi și va costa 740.000 de lei.
 Vizualizări articol: 1349 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podul provizoriu de la Milișăuți va fi construit din 80 de tuburi și va costa 740.000 de lei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei