Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 250 (8167)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Solicitare

Deputatul PSD Gheorghe Șoldan îl invită pe președintele CJ Gheorghe Flutur „să fie bărbat”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan i-a transmis o invitație președintelui Consiliului Județean Suceava, liberalul Gheorghe Flutur, „să fie bărbat”, în sensul de a-și asuma „personal, nu prin intermediari”, „că vrea să ia pielea de pe oamenii din Valea Putnei”.

Este vorba despre procesul prin care CJ trebuie să recupereze cheltuielile de judecată în procesele pierdute de contestatarii depozitului de deșeuri de pe Mestecăniș. „Gheorghe Flutur trebuie să aibă curajul de a-și asuma decizia de a da în judecată și a cere despăgubiri de sute de mii de lei sătenilor din Valea Putnei care s-au opus construirii unei gropi de gunoi în localitatea lor. Este cel puțin bizar că domnul Flutur a apelat la intermediari din subordinea sa pentru a mă ataca după ce am ridicat problema legitimă a procesului pe care Consiliul Județean Suceava l-a intentat sătenilor din Valea Putnei”, a afirmat Șoldan, cu referire la vicepreședintele CJ Neculai Barbă, care a explicat public de ce administrația a recurs la această măsură.

„Cred că treaba domnului vicepreședinte al Consiliului Județean Niculai Barbă este să se ocupe de problemele sucevenilor și nu să își apere șeful politic. Înțeleg că este supărat că am deschis subiectul gropii de gunoi din Pasul Mestecăniș, dar nu înțeleg de ce – deși exercită, ca și șeful său, o funcție publică, totuși continuă să acționeze împotriva cetățenilor pe care amândoi îi reprezintă.  De aceea, îi cer vicelui Barbă să iasă din biroul călduț de la Consiliul Județean și să se pună în locul acestor suceveni pe care îi amenință că vor trebui să plătească peste 200.000 de lei pentru că și-au permis să critice măsurile luate de PNL”, a spus deputatul social-democrat.

Acesta îi întreabă retoric pe colegii de coaliție, „domnii de la PNL”, dacă „chiar este necesar ca în aceste vremuri de criză să luați pielea de pe ei și să îi târâți prin tribunale?!”.  „Mai bine v-ați lua de mână și ați merge la Valea Putnei să discutați cu oamenii și să găsiți o soluție.  Îl rog pe domnul Barbă să-și facă curaj și, când dă raportul de seară șefului Gheorghe Flutur, să-l întrebe pe acesta despre axialul Suceava-Iași și apoi să informeze la fel de prompt sucevenii de ce încă nu pot beneficia de acest important proiect inițiat de PSD”, a mai afirmat Gheorghe Șoldan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul PSD Gheorghe Șoldan îl invită pe președintele CJ Gheorghe Flutur „să fie bărbat”.
 Vizualizări articol: 712 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Deputatul PSD Gheorghe Șoldan îl invită pe președintele CJ Gheorghe Flutur „să fie bărbat”2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei