Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 213 (8130)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prins beat și fără permis după ce un alt șofer a sesizat comportament agresiv în trafic

Sâmbătă, 10 Septembrie 2022 (16:49:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un echipaj de la Poliția municipiul Rădăuți a acționat, vineri noapte, în jurul orei 22.30, în urma unei sesizări venite de la un șofer care a anunțat că în comuna Dornești conducătorul unui Audi A 4 are un comportament agresiv în trafic, fiind posibil să fie băut. Echipajul s-a deplasat în zona indicată, având și legătura cu persoana apelantă, astfel că au putut repera relativ ușor mașina suspectă.

Autoturismul Audi A 4 a fost oprit pe DN 2K, în afara localității Volovăț, cel de la volan având direcția spre Marginea. Șoferul s-a conformat semnalelor acustice și luminoase ale autospecialei de poliție, oprind mașina. La volan era un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Sucevița, care mirosea a alcool. În urma verificării cu etilotestul a rezultat concentrația de 0,82 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul municipal Rădăuți, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Verificarea bazei de date a indicat că tânărul în vârstă de 27 de ani are permisul de conducere suspendat. S-au constatat așadar două infracțiuni la regimul rutier, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, cercetările urmând a fi continuate de polițiștii rutieri de la Rădăuți.

Tot vineri noapte, în jurul orei 23.30, polițiștii de la Solca au obținut o informație cu privire la faptul că în satul Clit, comuna Arbore, se află un autoturism ieșit în afara carosabilului iar conducătorul auto este băut. La fața locului a fost identificat un bărbat în vârstă de 54 de ani, care a recunoscut că a condus autoturism Renault Megane pe DN 2E, iar în satul Clit a pierdut controlul asupra mașinii și a ieșit în decor. Și în acest caz starea de ebrietate a fost evidentă iar etilotestul a indicat ulterior concentrația de 1,09 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Șoferul pericol public a fost condus la Spitalul municipal Rădăuți, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea gradului de alcoolemie în sânge.

În acest caz, șoferul nu a realizat ”dubla”, având permis de conducere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prins beat și fără permis după ce un alt șofer a sesizat comportament agresiv în trafic.
 Vizualizări articol: 2058 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Prins beat și fără permis după ce un alt șofer a sesizat comportament agresiv în trafic5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei