Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 213 (8130)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A ajuns în arest pentru ”trei spre patru” infracțiuni rutiere comise simultan

Duminică, 11 Septembrie 2022 (14:15:19)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un echipaj de poliție de la Rădăuți, care acționa în control trafic, a oprit un șofer suspect, care virase brusc la momentul observării autospecialei de poliție, iar urmarea a fost constatarea unui adevărat șir de infracțiuni la regimul rutier. S-a întâmplat sâmbătă dimineață, în jurul orei 9.20, când echipajul de la Biroul de Ordine Publică Rădăuți a oprit un VW în care erau trei bărbați.

La volan era un bărbat din Arbore, care le-a spus polițiștilor că nu are permis de conducere și nu are asupra sa documentele autoturismului, prezentând doar actul de identitate.

După legitimare, polițiștii au trecut la verificări amănunțite, Bărbatul a fost pus să sufle în etilotest, rezultând concentrația de 0,52 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

În urma verificării autoturismului marca VW în baza de date s-a constatat faptul că numărul de înmatriculare care era aplicat aparținea în fapt unui Audi.

Polițiștii au constatat pe loc săvârșirea a trei infracțiuni, respectiv ”conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ”conducerea unui vehicul cu număr fals” și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. În privința alcoolemiei, se așteaptă rezultatele probelor biologice, pentru stabilirea concentrației de alcool în sânge. Alcoolemia în aerul expirat este oricum peste limita contravențională, încadrându-se la infracțiune.

Având în vedere cumulul de infracțiuni, Poliția municipiului Rădăuți a dispus reținerea în arest a bărbatului din Arbore, în baza ordonanței pentru 24 de ore.

Măsura de reținere în arest a fost luată sâmbătă după-amiază, iar cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Așa cum a devenit deja o obișnuită, astfel de cazuri, de șoferi băuți și fără drept de a conduce, sunt foarte frecvent depistate de polițiști, chiar mai multe pe zi.  

Tot sâmbătă, la 12.30, un echipaj de la Poliția municipiului Suceava a oprit pentru control, pe strada Cernăuți din municipiul Suceava, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Suceava.

Întrebat de permisul de conducere, acesta a declarat că i-a fost reținut în urmă cu aproximativ două luni în municipiul Pitești, ulterior stabilindu-se că este vorba de infracțiunea de “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

Și sâmbătă șoferul emana halenă alcoolică, dar a refuzat să sufle în aparatul etilotest. Șoferul a fost condus la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava, unde i s-au recoltat probe biologice ]n vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducere a unui vehicul fără permis de conducere“, iar probele biologice vor aduce lămuriri clare și privind suspiciunile legate de a doua infracțiune la regimul rutier.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A ajuns în arest pentru ”trei spre patru” infracțiuni rutiere comise simultan.
 Vizualizări articol: 1170 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A ajuns în arest pentru ”trei spre patru” infracțiuni rutiere comise simultan0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei