Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 213 (8130)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Razie a poliției la Fălticeni, printre elevi și la localurile din apropierea școlilor

Duminică, 11 Septembrie 2022 (13:33:50)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bătăile în stradă de joia trecută dintre două grupuri de tineri din Fălticeni, majoritatea lor elevi, au dus la organizarea, vineri, 9 septembrie, a unei ample acțiuni polițienești, în zona unităților de învățământ din municipiu. 15 polițiști de la poliția municipală Fălticeni și de la Biroul Siguranța Școlară, alături de cinci jandarmi, au acționat pentru verificarea unităților de alimentație publică din proximitatea școlilor, totodată fiind legitimați și verificați și elevi.

”Au fost legitimați 198 de elevi aflați în zona unităților de învățământ sau în locații de alimentație publică și zone adiacente”, a transmis comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliției județene.

În urma acțiunii polițiștii au aplicat 10 sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, privind încălcarea normelor de conviețuire, acte de tulburare a ordinii și liniștii publice etc. Sancțiunile au constat fie în avertismente fie în amenzi mici, pentru abateri gen consum de alcool în parcuri. Administratorilor de localuri gen fast-food li s-a transmis să nu vândă sub nici o formă alcool sau țigări minorilor.

În cadrul raziei nu au fost identificate arme albe ori alte obiecte contondente. Concluzionând, nu s-a descoperit nimic deosebit în cadrul acestei acțiuni, aspectul pozitiv putând fi legat doar de faptul că tinerii-elevii au putut vedea polițiști pe stradă, care i-au întrebat cum îi cheamă și i-au sfătuit să se țină departe de altercații și scandaluri.

”Scopul principal al acțiunii nu a fost aplicarea de sancțiuni, ci conștientizarea de către adolescenți a necesității respectării normelor legale dar și a importanței actului educațional în dezvoltarea și viitorul lor”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Suceava într-un comunicat de presă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Razie a poliției la Fălticeni, printre elevi și la localurile din apropierea școlilor.
 Vizualizări articol: 801 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Razie a poliției la Fălticeni, printre elevi și la localurile din apropierea școlilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei