Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 213 (8130)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A descărcat lemn într-o curte, apoi a fost obligat să îl reîncarce în vederea confiscării

Sâmbătă, 10 Septembrie 2022 (16:05:41)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Planul de acțiune al poliției privind depistarea transporturilor ilegale de lemn continuă cu acțiuni zilnice, un caz depistat vineri la Pojorâta arătând cum se fac transporturi repetate pe același aviz, de obicei pe distanțe mici. Polițiștii de la Secția Rurală Pojorâta, aflați în serviciu de patrulare pe raza comunei Pojorâta, au observat, în jurul orei 10.00, o autoutilitară din care era descărcat lemn în curtea unei case. Autoutilitara era la marginea DN 17, pe sensul de mers spre Vatra Dornei.

În urma verificării aplicației SUMAL polițiștii au constatat că pentru acea mașină exista un aviz pentru ziua de 9 septembrie, dar transportul a fost închis, prin preluare, cu aproximativ 50 de minute înainte. În aceste condiții, polițiștii i-au cerut explicații șoferului care între timp terminase de descărcat lemnul.

Bărbatul de la volan, în vârstă de 36 de ani, nu avea cum justifica lemnul și a declarat ulterior că acesta îi aparține și nu există pe el documente de proveniență. Lemnul era așadar de proveniență ilicită, sustras din pădure.

Șoferul a fost obligat de polițiști să reîncarce lemnul în mașină, pentru a fi condus la sediul Atelierului de Producție Sadova, pentru inventariere. Mașina a fost descărcată din nou în sediul atelierului unde a rezultat că volumul transportat ilegal era de 6,13 mc, lemn rotund rășinoase foc.

Șoferul a fost sancționat pentru transport ilegal de lemn și în paralel s-a dispus confiscarea cantității de 6,13 m.c. lemn rotund rășinoase foc, evaluat la 750 de lei. Lemnul a fost predate în custodia Atelierului de Producție Sadova.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A descărcat lemn într-o curte, apoi a fost obligat să îl reîncarce în vederea confiscării.
 Vizualizări articol: 2586 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
A descărcat lemn într-o curte, apoi a fost obligat să îl reîncarce în vederea confiscării5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei