Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 213 (8130)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

La cea de-a IX-a ediție

Donații de 70.000, pentru Educație și Sănătate, făcute de publicul „Simfoniilor de toamnă”

Duminică, 11 Septembrie 2022 (12:13:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Memorabilul eveniment care a avut loc joi, 8 septembrie, în centrul municipiului Suceava - „Simfonii de toamnă”, ediția a IX-a, a avut, ca de fiecare dată, și o componentă umanitară. Astfel, sucevenii care s-au bucurat în acea seară de prestația celor peste 120 de artiști care au evoluat pe scena de pe esplanada centrală, au fost invitați să susțină două cauze.

„Publicul a dăruit din nou împreună cu Rotary speranță si încredere!

Componenta umanitara a proiectului a vizat anul acesta Educația și Sănătatea. Apelul la a susține aceste doua cauze a făcut ca sucevenii sa doneze 70.000 lei.

Cu aceste fonduri donate de suceveni la <Simfonii de toamnă>, Rotary Club Suceava-Bucovina va oferi burse elevilor din mediul rural al județului, elevi cu rezultate excepționale la învățătura, pentru a putea studia la licee prestigioase din municipiul Suceava. O alta parte din fondurile strânse se va duce către susținerea persoanelor cu dizabilități psihice din județ care, pe lânga ergoterapie și psihoterapie, au și alte nevoi primare unde vom interveni.

Mulțumim, Suceava! Ne uităm în urmă și ne aducem aminte cu drag și emoție de prima ediție, cea din 2012. Anul acesta a fost ediția cu numărul 9, care a fost primită de un număr impresionant de suceveni. Nu ne-am așteptat să avem un public de aproximativ 8.000 de persoane. Impresionant! Sperăm să lăsăm în urma o amintire plăcută și bucuria unei seri de toamnă elegantă și de calitate”, au anunțat reprezentanții Clubului Rotary Suceava-Bucovina, Cătălina Bălăceanu – președinte 2022-2023 și Dan Ioan Cușnir, manager de proiect.

La ediția din 2022, organizată după o pauză de doi ani, impusă de pandemie, sucevenii s-au bucurat de o seară de toamnă minunată, în compania artiștilor de la Filarmonica Națională ”Serghei LUNCHEVICI” din Chișinău - dirijor Mihail Agafița, Capela Corală „Doina” - dirijor Ilona Stepan și Corpul de Dans al Filarmonicii. Au evoluat în concert soliștii: Tatiana Costiuc (soprană), Dumitru Mitu (tenor), Viorica Agafița (vioară), Martina Meola (pian), Marin Gheraș (nai), Eugen Negruta (acordeon). Artiștii au intrepretat arii celebre de muzică clasică.

În prima parte a concertului a evoluat pe scena soprana Ana Cebotari acompaniata de Orchestra Mundicolor.

Organizarea evenimentului a fost posibila datorită partenerilor care s-au alăturat și anul acesta, proiectul fiind susținut de companii importante din mediul de afaceri local, de autoritățile locale și judetene și mass-media. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donații de 70.000, pentru Educație și Sănătate, făcute de publicul „Simfoniilor de toamnă”.
 Vizualizări articol: 794 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Donații de 70.000, pentru Educație și Sănătate, făcute de publicul „Simfoniilor de toamnă”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei