Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 194 (8111)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eugen Doga și „Frații Advahov”, concert în Cetatea de Scaun a Sucevei

Vineri, 19 August 2022 (18:19:48)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un concert excepțional, susținut de celebrul compozitor Eugen Doga alături de renumita orchestră „Frații Advahov”, va avea loc în șanțul de apărare al Cetății lui Ștefan cel Mare,  duminică, de 21 august 2022, de la ora 19.00. Intrarea este liberă.

Eugen Doga este autorul unui număr foarte mare de lucrări - cântece și romanțe, balet și operă, muzică pentru filme și muzica pentru piese de teatru, coruri și cvartete, inclusiv imnul oficial al Chișinăului.

Orchestra „Frații Advahov” a fost fondată în anul 2005 sub conducerea lui Vitalie și a lui Vasile Advahov, a cântat alături de artiști renumiți din România și Republica Moldova, fiind invitată și la multe concerte în străinătate. Numele fraților Advahov a depășit barierele muzicii populare, având o mulțime de colaborări și cu interpreți și trupe ale altor genuri muzicale, ajungând celebri în lume și după participarea la Eurovision alături de celebra trupă Zdob și Zdub.

Concertul are loc în cadrul programului „Basarabia salută Bucovina” - Eveniment de susținere a tradițiilor și obiceiurilor din Republica Moldova.

Organizator: Consiliul Județean Suceava în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava, Primăria Municipiului Chișinău, Primăria Orașului Cricova, Consiliul Raional Soroca, Consiliul Raional Sîngerei, Consiliul Raional Rîșcani, Consiliul Raional Ștefan Vodă, Muzeul Național al Bucovinei și Centrul Cultural Bucovina. Proiect realizat cu sprijinul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, în cadrul Programului „Cultură”.
Evenimentele vor fi filmate si transmise live pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eugen Doga și „Frații Advahov”, concert în Cetatea de Scaun a Sucevei.
 Vizualizări articol: 1461 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Eugen Doga și „Frații Advahov”, concert în Cetatea de Scaun a Sucevei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei