Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 194 (8111)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Serena, propriu-zis retrasă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cum nu pot ști isprăvile echipelor noastre în Liga Conferinței, voi face un tur de orizont cu alte evenimente sportive. Era de așteptat ca Benfica să fie o nucă prea tare pentru Dinamo Kiev, că și minunile lui Mircea Lucescu nu sunt chiar minuni, țin de meserie, dar uneori discrepanța e prea mare. E și lipsa de jocuri oficiale, doar din antrenamente și meciuri de pregătire o echipă poate juca bine până la un punct. Cam aici eram și noi cândva, în play-off-ul pentru grupele Ligii Campionilor, jucam cu echipe grele, uneori le și eliminam. Astăzi avem Conferință cu unii în fața cărora suntem considerați favoriți cu toate cele 3 echipe!

La turneul de tenis de la Cincinnati a plouat cu rezultate ciudate, pe ambele tablouri, feminin și masculin. Faptul că precede US Open e un dezavantaj, mulți nu turează maxim. Simona s-a retras, devenise previzibil după problemele din primul tur. Sorana a trecut de Bencic, rezultat excelent, dar s-a oprit la Kvitova. Prea sever traseul, totuși, iată de ce contează îmbunătățirea locului în clasament. Tot aici, la fete, s-au petrecut niște evenimente demne de consemnat. Emmei Răducanu pare că-i priește hard-ul american, deodată a apărut invincibilă ca acum un an, la US Open. I-a arătat Serenei explicit, poate prea explicit, care îi este nivelul actual. Acel set la zero arată că Serena este propriu-zis retrasă, ea doar va oficializa asta acasă, la New-York, unde emoția va fi la cote maxime. Să sperăm că nu se va retrage în urma unui astfel de scor. Dar Emma nu s-a mărginit la asta, ea i-a administrat o ”lăptăreasă” și Azarenkăi, o altă câștigătoare de GS! Și tot o astfel de corecție a suferit Badosa, adică numărul 4 mondial, de la Tomljanovic, dar asta pare a avea legătură cu ce spuneam mai sus, nu cu nivelul. La băieți, Coric a revenit din ”morți” (citește accidentări care păreau a-i periclita cariera) și l-a bătut iarăși pe Nadal, ca pe vremuri, când croatul era un talent promițător de 17 ani! N-a fost singurul cap de serie expulzat, i s-a alăturat și Ruud, care nu l-a luat în serios pe un universitar amercian, Shelton, beneficiarul unui wildcard. Acesta a reușit și lovitura turneului, un lob câștigător direct din tweener!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Serena, propriu-zis retrasă.
 Vizualizări articol: 617 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Serena, propriu-zis retrasă5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei