Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 161 (8078)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

929 de candidați care vor o catedră în învăţământ susţin miercuri examenul de titularizare

Marţi, 12 Iulie 2022 (16:01:14)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 900 de candidaţi care vor o carieră didactică s-au înscris pentru a susţine, în acest an, concursul de ocupare a posturilor în învăţământul preuniversitar, proba scrisă fiind programată pentru miercuri, 13 iulie.

Proba va începe la ora 9:00, în trei centre de concurs din municipiul Suceava, candidații fiind repartizați după cum urmează: 296 – Colegiul Tehnic ”Alexandru Ioan Cuza”, 341 – Școala Gimnazială ”Miron Costin” și 292 – Colegiul Tehnic ”Petru Muşat”.

La fel ca în anii anteriori, disciplinele de examen cu cel mai mare număr de candidați înscriși sunt: învățământ preșcolar în limba română (154 de candidați), învățământ primar în limba română (150), educație fizică și sport (100), limba şi literatura română (92), limba și literatura engleză (58), matematică (57), psihopedagogie specială (24), istorie (22), biologie (22), limba și literatura franceză (19), geografie (18), educație socială (17), religie ortodoxă (15), transporturi – maiștri instructori (12), chimie (11), economie (11).

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7, iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5. 

Însă o notă mare la concursul de titularizare nu garantează candidaților şi un loc ca profesor titular deoarece sunt discipline pentru care sunt scoase la concurs foarte puțin posturi. 

În județ, sunt doar 100 de posturi pentru angajare pe perioadă nedeterminată, pentru anul școlar 2022-2023, 21 în mediul rural, 79 în mediul urban.

 

·        Pe 19 iulie vin rezultatele

„Candidații trebuie să fie prezenți în sala de concurs cel mai târziu la ora 8.00. După primirea subiectelor, durata de redactare a lucrărilor este de 4 ore. Subiectele și baremele de evaluare pentru cele 51 de discipline de concurs sunt asigurate de Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație și vor fi publicate, după susținerea probei scrise, pe site-ul subiecte.edu.ro”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Școlar Suceava. 

Rezultatele inițiale la proba scrisă vor fi afișate în data de 19 iulie, la sediul IȘJ Suceava, dar și pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Contestațiile se depun la sediul IȘJ Suceava sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 19 iulie, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 20 iulie, până la ora 12:00. Rezultatele finale vor fi afișate în data de 27 iulie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 929 de candidați care vor o catedră în învăţământ susţin miercuri examenul de titularizare.
 Vizualizări articol: 545 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
929 de candidați care vor o catedră în învăţământ susţin miercuri examenul de titularizare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei