Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 161 (8078)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Până când, totuşi?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La sfârşitul sezonului trecut, în chiar ultima etapă din play-off, s-ar fi putut decide titlul în meciul direct dintre principalele două pretendente, CFR Cluj şi FCSB. Către acest deznodământ duceau toate calculele, până cu puţin timp înaintea meciului ăstuia. Numai că jocul rezultatelor a făcut catitlul să fi fost deja câştigat de clujeni în etapa precedentă, astfel încât fostul derby "cu titlul pe masă" s-a transformat într-o formalitate bună doar de bifat. Lehamitea generalizată în care s-a jucat acest meci era oarecum justificată. Era însă un meci oficial, meciul de final de campionat. La care normal ar fi fost să se desfăşoare şi un moment festiv, în onoarea campioanei, chiar dacă trofeul îi fusese deja acordat. Ce a fost cu adevărat bizar a fost absenţade pe banca noii/vechii campioane a însuşi antrenorului acesteia, numitul Dan Petrescu. Paranteză: prin lumea normală, se mai obişnuieşte ca în situaţii similare jucătorilor (obosiţi după sezonul foarte încărcat) să li se dea drumul în vacanţă, în locul titularilor jucând rezerve sau juniori. Dar niciodată nu s-a pomenit catocmai antrenorul să absenteze, dacă nu e grav bolnav, accidentat sau în carantină. Aaa, mai e o variantă: dacă nu e un derbedeu needucat, un nesimțit căruia i se rupe într-un mare fel de public, de televiziune, de toţi cei pentru care echipa lui joacă de fapt. El şi echipa lui, ca să fiu şi mai exact. A inventat acest tip de atitudine "domnul" Petrescu (neapărat cu ghilimele!), care cu acest nenorocit prilej a demonstrat şi cât îl duce mintea, şi în ce hal desconsidera practic pe toată lumea, plus competiţia în sine. Năucitor este doar că nu a primit o sancţiune pe deplin meritată. ...Iar dacă tot n-a primit, nesimţitul a recidivat, nederanjându-se să vină la festivitatea de după Supercupa României. Mai mult, întrebat de ce n-a venit, a glumit cât îi permite I.Q.-ul lui de 14: "... m-am luat cu vorba la telefon, în vestiar, şi până să ies, se terminase!". Nu-i cu supărare când te ia la mişto unul mai şmecher ca tine, unul cu umor, unul cu bun-simţ. Dar când te ia ultimul golan, parcă nu e în regulă. Totuşi, până când mai face mişto ăsta de noi?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Până când, totuşi?.
 Vizualizări articol: 758 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Până când, totuşi?5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei