Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 122 (8039)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Șase rețineri în arest în doar două zile pentru autori de infracțiuni rutiere

Vineri, 27 Mai 2022 (13:20:55)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii suceveni au demarat o adevărată ofensivă față de cei care se urcă la volan ori pe vehicule motorizate băuți și/sau fără permise de conducere, în doar două zile dispunând reținerea în arest a șase astfel de conducători auto pericol public.

”Din păcate, deși în ultima perioadă mai multe persoane au ajuns în arest pentru comiterea de infracțiuni rutiere, unii șoferi dau dovadă în continuare de iresponsabilitate și își pun în pericol propria viață, dar și a celorlalți participanți la trafic, săvârșind infracțiuni la regimul rutier”, a arătat comisarul-șef Ionuț Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.  

 

·       A dat cu mopedul peste o minoră și a fugit

 

Joi, în jurul orei 15.00, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie a fost accidentată de o motocicletă, iar conducătorul a părăsit locul faptei. Accidentul se petrecuse pe un drum la Voitinel. 

Victima accidentului a fost o tânăra de 17 ani, care căzuse pe partea carosabilă, suferind leziuni fizice.

După cercetarea locului accidentului, a fost identificat autorul accidentului, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că este vorba de un moped care nu figurează înmatriculat sau înregistrat, iar bărbatul de 28 de ani care condusese mopedul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere.

Polițiștii au continuat cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere fără permis și conducere a unui vehicul neînmatriculat și au dispus reținerea în arest a tânărului. Așadar, un adevărat noian de infracțiuni.

 

·       Șoferii băuți, din păcate foarte mulți

 

 

Un alt caz este de miercuri seară, când Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin  112 că pe strada Argestru a avut loc o tamponare între două autoturisme, iar unul dintre conducătorii auto este băut.

Șoferul care provocase tamponarea avea concentrația de 0,99 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Mai mult, în urma verificării șoferului în bazele de date, a reieșit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Fiind vorba de cumul de infracțiuni la regimul rutier, bărbatul a fost reținut imediat 24 de ore, fără a se mai aștepta și rezultatul probelor de sânge.

Tot miercuri, s-au continuat cercetările și cu privire la un accident cu victimă din data 14 mai, de pe raza comunei Straja. Suspectul, în vârstă de31 ani, din comuna Straja, a fost pus sub acuzare pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și reținut în baza ordonanței pentru 24 de ore.       

Și un bărbat de 25 de ani a ajuns în arest după ce a condus un autoturism pe drumurile publice deși avea dreptul de a conduce suspendat și era sub influența băuturilor alcoolice. Probele de sânge au indicat valorile de 1,15 la mie la prima probă și 1,05 la mie la a doua probă.

Pe lista celor ajunși în arest este și un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Șerbăuți, prins la volan fără permis de conducere.

Pe 25 mai s-au continuat cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” comisă de un bărbat de 47 ani, din Moara. Și acesta a fost adus la Suceava, în ”beciul” de la subsolul poliției județene. 

Marea majoritate a celor reținuți 24 de ore în arest au fost ulterior plasați sub control judiciar, având impuse mai multe obligații și restricții de la care nu au voie să se abată, dar și un grafic de supraveghere. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șase rețineri în arest în doar două zile pentru autori de infracțiuni rutiere.
 Vizualizări articol: 1031 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șase rețineri în arest în doar două zile pentru autori de infracțiuni rutiere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei