Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 75 (7992)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Șase elevi de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi”, calificați la faza națională a olimpiadelor școlare

Joi, 31 Martie 2022 (12:32:14)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai mulți elevi de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți s-au calificat la faza națională a olimpiadelor școlare, după ce au obținut Locul I la faza județeană.

La faza națională a Olimpiadei de Biologie se va prezenta eleva Bărbuță Theodora, din clasa a XI-a C, prof. îndrumător Aspazia Băeșu. La Olimpiada de Istorie, Locul I la faza județeană și dreptul de a reprezenta județul la faza națională a fost câștigat de Pătrăucean Bianca, elevă în clasa a X-a E,  prof. îndrumător Ana-Gabriela Pogorevici.

Eleva Molea Maria, din clasa a X-a G, pregătită de prof. Miriam Leon-Postolache, s-a calificat la faza națională a Olimpiadei de Religie.

Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” are un elev calificat și la Olimpiada de Limba Engleză, faza pe țară: Har Răzvan, clasa a XII-a G, pregătit de prof. Ana Maria Muntean.

La Olimpiada de Limba Ucraineană, eleva Mehno Francesca, din clasa a IX-a F, prof. coordonator Delia Martineac, se așteaptă să aducă un rezultat bun și de la faza națională a competiție, unde este deja calificată.

Sub coordonarea prof. Angela Sehlanec, eleva Pîslari Alessia, din clasa a IX-a A, va concura la faza pe țară a Olimpiadei Naționale de Limbă Neogreacă.   

Directorul Colegiului Național „Eudoxiu Hurmuzachi”, prof. dr. Adrian-Nicolae Puiu, i-a felicitat pe toți elevii care s-au calificat la faza națională a olimpiadelor școlare, dar și pe profesorii care i-au îndrumat și le-a urat mult succes în continuare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șase elevi de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi”, calificați la faza națională a olimpiadelor școlare.
 Vizualizări articol: 2277 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șase elevi de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi”, calificați la faza națională a olimpiadelor școlare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei