Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 75 (7992)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


... Ș-ăia mici...!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Probabil că mulţi dintre dumneavoastră îşi amintesc bancul ăla de acum vreun deceniu şi ceva, cu ciobanul căruia i se ia un interviu, şi care tot timpul vorbeşte despre oile albe. "Dar alea negre?", tot întreabă reporterul. "Ş-alea negre!', răspunde ciobanul. În final, reporterul îl întreabă de ce vorbeşte doar despre alea albe. "Păi, fin'că alea-s ale mele!". "Dar alea negre?". "Ș-alea negre!", vine răspunsul final. Mi-am amintit minunăţia de banc, privind la ceea ce teoretic ar fi echipa de fotbal a României, dar şi la... echipa de fotbal a României! Adică la oile albe, devenite turma lui Edward Iordănescu, şi oile negre (presupusul "schimb de mâine" al Naţionalei de seniori, cea "under 20"), păstorite de numitul "Pisică", Bogdan Lobonţ pour lesconnaisseurs, adică cel de la care oiţele din subordine pot învăţa cum să devii berbec bun de pensionare din poartaîn care ai intrat de două sau trei ori în timp de 9 ani, cât ai parazitat pe la A.S. Roma! Nu am de gând să scriu aici nimic despre I.Q.-ul domniei sale, pe care îl bănuiesc a fi în jur de 14, nici de vocabularul care i se terminăcam după tot atâtea cuvinte, ci doar să mă întreb, a mia oară, de ce permitem neisprăviţilor de la conducerea FRF să-şi bată joc de ce are suporterul din România mai sfânt: echipa ţării sale! Nu ştiu ce pupuri (şi mai ales unde!) i-or trage toţi lingăii care mişună în jurul panaramei de Burleanu, dar parcă e prea multă sfidare şi bătaie de joc la adresa întregii suflări româneşti. Nu poţi să dai ditamai Naţionalele pe mâinile (de fapt pe neuronii... lipsă!) unor Lobonţ, Rădoi, Mutu, Iordănescu etc., decât dacă ţi se rupe pur şi simplu de toţi şi de toate. Ce mama dracului să aşteptăm de la "schimbul de mâine" al naţionalei care pierde peste tot nejucând absolut nimic, când ăştia tineri, "pregătiţi" de "Pisică", sărbătoresc cape victorii meciurile în care nu încasează mai mult de 5, cum a fost luni, cu Elveţia. Ăia mari, e clar, sunt proștii noştri. Dar ăia mici? Ș-ăia mici!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ... Ș-ăia mici...!.
 Vizualizări articol: 935 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
... Ș-ăia mici...!5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei