Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 75 (7992)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Oportunități

Flutur: Investitorii străini din Ucraina vor să-și relocheze afacerile în județul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că mai mulți investitori străini din Ucraina vor să-și relocheze afacerile în județul Suceava ca urmare a conflictului armat din țara vecină. Gheorghe Flutur a spus că în cursul zilei de miercuri, în județul Suceava s-au aflat reprezentanți ai Ministerului Antreprenoriatului și Turismului, care împreună cu reprezentanți ai Consiliului Județean Suceava încearcă să identifice zone, hale și parcuri industriale pentru firmele care vor să-și mute afacerile în județul Suceava.

„Acum este un investitor german care vrea relocarea de la Kiev și vrea hale multe, suprafețe cu acces în județul Suceava. Iar acesta este doar un exemplu”, a precizat Flutur în ședința de miercuri a Consiliului Județean. El a făcut un apel către membrii deliberativului județean să vină cu soluții dacă au cunoștințe despre astfel de zone care ar putea fi folosite de investitori. „Trebuie să vedem pentru că există niște oportunități acum, în zona noastră, a Sucevei. Niște oportunități mari pe care trebuie să le valorificăm. Și unele dintre ele pot fi și în zona aeroportului de la noi de la Suceava”, a subliniat Gheorghe Flutur.

El a făcut aceste precizări la dezbaterea unui proiect de hotărâre de Consiliu Județean, care a fost aprobat, prin care administrația județeană s-a asociat cu localitățile Suceava și Salcea pentru construirea unui nou drum de legătură către Aeroportul „Ștefan cel Mare”, dinspre cartierul Burdujeni. Președintele CJ Suceava a explicat că noul drum va avea o lungime de 5,4 kilometri, iar administrația județeană va asigura fondurile pentru scoaterea din circuitul agricol a terenurilor pe care ar urma să treacă noua rută. „De aici și importanța acestui drum. Asta este o investiție relativ mică, dar sunt convins că îi dă o altă perspectivă zonei cu Parcul Industrial Bucovina și Aeroportul Suceava. Trebuia să găsim o soluție pentru un drum de la Burdujeni spre aeroport, care să lege și Parcul Industrial Bucovina, care este al Consiliului Județean, pentru că acum fluctuația de mașini este foarte mare. Asta și datorită faptului că la Parcul Industrial a devenit funcțional acel centru european logistic pentru ajutoarele care sunt trimise din Uniunea Europeană pentru Ucraina”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a mai spus că instituția pe care o conduce are în vedere și construcția unui drum nou dinspre aeroport către localitatea Dumbrăveni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Investitorii străini din Ucraina vor să-și relocheze afacerile în județul Suceava.
 Vizualizări articol: 860 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur: Investitorii străini din Ucraina vor să-și relocheze afacerile în județul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei