Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 75 (7992)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Șapte ani de pușcărie pentru un bărbat care și-a tăiat soția cu cuțitul în zona abdomenului și sânilor

Joi, 31 Martie 2022 (14:30:31)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din comuna Slatina, care și-a înjunghiat de mai multe ori soția, în zone vitale, punându-i în mare pericol viața, și-a aflat joi pedeapsa în dosarul în care a fost trimis în judecată. Valerică Gheorghe Dumitrache va avea de executat 7 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor. Soluția a fost dată inițial de Tribunalul Suceava și confirmată de magistrații de la Curtea de Apel Suceava.

Agresiunea a fost una foarte gravă, femeia fiind operată pentru a fi salvată de medici. Ancheta a fost îngreunată inițial și de faptul că femeia a declarat că s-a tăiat singură, accidental, în urma unui accident casnic. Valerică Gheorghe Dumitrache, a revenit acasă, la Slatina, după ce a lucrat în străinătate. El și-a pierdut locul de muncă pe fondul consumului excesiv de alcool. Revenit acasă, a continuat să bea, iar scandalurile în familie erau la ordinea zilei.

Pe acest fond, soțul, beat de la prima oră a dimineții, i-a cerut soției să plece de acasă. Obișnuită cu scandalurile, victima nu a dat mare importanță amenințărilor și a rămas în casă.

Din cercetări a rezultat că în jurul orei 11.00, soțul a atacat-o pe femeie cu cuțitul. Sub ploaia de lovituri, femeia a reușit să-l împingă pe soț peste un scaun, nu înainte însă de a fi înjunghiată de mai multe ori, în zona abdominală și a sânilor.  

Alertat de o vecină, fiul și-a dus mama la Spitalul Județean Suceava. Medicii și-au dat seama în scurt timp că nu este vorba de un accident casnic. 

Leziunile suferite de femeia înjunghiată sunt înfiorătoare: plagă tăiată epigastrică penetrantă în cavitatea abdominală, plagă tăiată seroasă stomac, plăgi tăiate sân drept, sân stâng și alte leziuni.

Leziunile au pus în pericol viața femeii, care a fost operată pentru a fi salvată. Aceasta a avut nevoie de 28-30 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecarea leziunilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șapte ani de pușcărie pentru un bărbat care și-a tăiat soția cu cuțitul în zona abdomenului și sânilor.
 Vizualizări articol: 928 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șapte ani de pușcărie pentru un bărbat care și-a tăiat soția cu cuțitul în zona abdomenului și sânilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei