Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 73 (7990)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ani grei de pușcărie pentru un tânăr din Vatra Dornei care a fost judecat pentru tentativă de omor

Marţi, 29 Martie 2022 (17:17:38)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un tânăr din Vatra Dornei care a fost judecat pentru tentativă de omor și-a aflat marți pedeapsa. Tiberiu Sîrbu a primit o condamnare de 9 ani de închisoare, dar soluția dictată de Tribunalul Suceava nu este definitivă și poate fi atacată cu apel. Sîrbu a fost obligat de instanța de judecată să îi plătească părţii vătămate daune de 100.000 de lei. Bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost o vreme fugar. El era dat în urmărire tocmai din octombrie 2018, fiind arestat în lipsă pentru tentativă de omor. A fost prins în iunie 2021, în Marea Britanie, iar ulterior a fost trimis acasă pachet. Sârbu a fost preluat de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale de pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București și adus la Suceava, sub escortă.

Tiberiu Sîrbu este acuzat că în seara zilei de 15 septembrie 2018, în timp ce se afla într-o casă de pariuri din centrul municipiului Vatra Dornei, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, împreună cu inculpații Vasile Andrei Iosup și Mihai Lucan, a exercitat cu intenţie multiple acte de violenţă asupra lui Marius Simion, zis „Simi” (45 de ani), din municipiul Vatra Dornei, aplicându-i multiple lovituri de pumni şi picioare în zone vitale ale corpului, precum şi pe toată suprafaţa corpului. Victima a fost lovită violent și în timp ce era căzută la pământ, mai toate loviturile fiind în zona capului. După agresiune, Sîrbu a prăsit țara înainte de a fi pus sub acuzare și arestat în lipsă. Ceilalți doi agresori au fost între timp condamnați definitiv (au primit în jur de 5 ani de închisoare fiecare).

Tiberiu Sîrbu mai are de executat 12 luni de închisoare, o pedeapsă mai veche, care inițial fusese cu suspendare. Individul fusese condamnat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și conducere fără permis de Judecătoria Vatra Dornei. El beneficiase de suspendarea pedepsei, dar a comis noua faptă cu violență (tentativa de omor). Agresorii și victima mai avuseseră în trecut conflicte, fiind implicați în afaceri nu tocmai legale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ani grei de pușcărie pentru un tânăr din Vatra Dornei care a fost judecat pentru tentativă de omor.
 Vizualizări articol: 2282 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ani grei de pușcărie pentru un tânăr din Vatra Dornei care a fost judecat pentru tentativă de omor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei