Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 28 (7945)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Medicul rezident din Câmpulung Moldovenesc Roxana Dirică, bolnavă de cancer, va avea duminică prima întâlnire cu echipa medicală din Israel

Vineri, 4 Februarie 2022 (17:48:37)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Medicul rezident din Câmpulung Moldovenesc Roxana Dirică, în vârstă de 28 de ani, care suferă de o formă rară de cancer de sânge, a ajuns vineri în Israel și va avea duminică, 6 februarie, consultația preliminară cu prof. dr. Arnon Nagler - Sheba Medical Center Israel - coordonatorul echipei medicale.

După 3 săptămâni de emoții mari, Roxana a ajuns vineri cu bine în Israel. Nimeni nu se aștepta să fie atât de dificilă obținerea permisului special de intrare în Israel și a avizului Ministerului Sănătății de acolo. Dumnezeu a lucrat în această direcție și totul s-a rezolvat.

Miile de oameni care au ajutat-o să adune, într-o săptămână, 200.000 de euro au făcut-o să spere și mai mult în șansa ei la viață. Asociația Licuricii Fericiți din Câmpulung Moldovenesc și „dăscălița” Nicoleta Bogoş, cea care a înființat asociația, au fost încă de la început alături de Roxana Dirică și prin campaniile inițiate au reușit să adune întreaga sumă de bani necesară tratamentului la clinica din Israel. „Știm că ați așteptat, cu nerăbdare, vești despre tânăra doctoriță pentru al cărei tratament salvator, în timp record, ați donat 200.000 de euro. Plecarea în Israel a durat mai mult decât ne-am așteptat, din pricina numeroaselor proceduri logistice și hățișului birocratic dintre ambasade și ministere, însă, astăzi, Roxana a ajuns pe mâinile salvatoare”, a transmis Nicoleta Bogoș.

Ea aduce mulțumiri Serviciului Pașapoarte Suceava, pentru promptitudine și empatie, Consulului Ambasadei Israel, care a facilitat obținerea permisului special prin Ministerul Afacerilor Externe Israel, Asociației Blondie, care a asigurat transportul aerian și cu ambulanța, precum și echipei medicale din Cluj, care a avut grijă ca, în tot acest timp, starea fizică a Roxanei să permită deplasarea, iar boala să fie ținută sub control până la începerea tratamentului salvator. Nu puteau să fie uitați oamenii care au donat bani și au făcut posibilă deplasarea Roxanei la clinica din Israel. „Nespus de mult vă mulțumim vouă, tuturor celor care, persoane fizice sau juridice, ați ales să salvați viața Roxanei. Alexandru, te admirăm pentru dragostea și devotamentul cu care îi ești sprijin Roxanei și vă dorim, amândurora, să vă întoarceți cu vești bune și zâmbete infinite. Infinit vă mulțumim și mulțumim tuturor celor care, într-un fel sau altul, au făcut ca lucrurile să se așeze unde trebuie. E așa de fericită Roxana!”, a fost mesajul Licuricilor Fericiți, al Nicoletei Bogoș și al echipei de voluntari câmpulungeni (#împreunăfacembine). Continuăm, fiecare dintre noi, să ne rugăm și să transmitem un gând bun către Roxana, cu speranța că se va întoarce acasă, în România, sănătoasă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Medicul rezident din Câmpulung Moldovenesc Roxana Dirică, bolnavă de cancer, va avea duminică prima întâlnire cu echipa medicală din Israel.
 Vizualizări articol: 7032 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Medicul rezident din Câmpulung Moldovenesc Roxana Dirică, bolnavă de cancer, va avea duminică prima întâlnire cu echipa medicală din Israel5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei