Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 280 (7892)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

27 de localități sucevene nu au bolnavi de Covid

Marţi, 30 Noiembrie 2021 (14:10:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectura Suceava a transmis că în cursul zilei de marți, 27 din cele 114 de localități ale județului nu au nici un bolnav de coronavirus, alte 30 au câte un caz în evoluție, 34 au sub cinci cazuri în evoluție, 13 au sub zece cazuri în evoluție iar 10 au peste zece cazuri în evoluție. În județul Suceava mai sunt 388 de cazuri de infecție Covid -19 în evoluție, cu 25 mai puține decât numărul raportat luni.

Trei localități, Dorna Arini, Dorna Candrenilor și Drăgoiești, sunt încă în scenariul roșu, o singură comună, Panaci, mai este în scenariul galben, iar celelalte localități sucevene sunt toate în zona verde.

Potrivit Prefecturii, de luni și până marți, în spitalele din județ au fost internate optpersoane suspecte de infecție cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 12 persoane. În aceeași perioadă au decedat două persoane ca urmare a infecției cu Covid - 19.

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 132, iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 28.

În Spitalul Județean Suceava sunt internați 519 de pacienți, din care 42 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 16 pacienți sunt în zona tampon și 461 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). Din cei 42 pacienți , 14 au forme medii ale bolii, 20 sunt cu forme severe și opt prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI. În Spitalul Județean Suceava sunt disponibile șase pantru de terapie intensive pentru pacienții Covid-19, la Rădăuți mai sunt alte șapte paturi iar la Fălticeni încă trei paturi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 27 de localități sucevene nu au bolnavi de Covid.
 Vizualizări articol: 1652 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
27 de localități sucevene nu au bolnavi de Covid0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei