Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 280 (7892)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

CSM Suceava a obținut 9 medalii la Naționalele de Ergometru

Luni, 29 Noiembrie 2021 (20:02:49)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Canotorii de la CSM Suceava au avut o comportare excelentă la Campionatul Național de fond la ergometru. Astfel, la nivel de seniori, Bogdan Murariu Casian a reușit să devină campion al României în proba de simplu, categorie ușoară.

În întrecerea juniorilor I s-a remarcat dublul Andrei Ciornei - Cosmin Pleșescu, medaliat cu argint, dar și Sebastian Mocanu, care a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere în proba de simplu.

La juniori II, excelent s-a comportat echipajul de patru alcătuit din Marian Guia, Antonel Avăcăriței, Bogdan Moaleș și Ștefănuță Airinei, care a încheiat concursul cu cel mai bun timp. De asemenea, felicitări merită și dublul format din Denisa Ailincăi și Andreea Todirică, clasat pe poziția a doua.

Grosul medaliilor s-au obținut în competiția juniorilor III, după cum urmează: locul 1 – dublul Sebastian Lupu – Adrian Nazarov; locul 2 - Iulian Iacob, în proba de simplu; locul 3 – dublul Constantin Tricolici – Iustin Iacob și Ioana Onea, în proba de simplu.

„Sportivii noștri au obținut rezultate foarte bune, așa cum ne-au obișnuit, de aceea așteptăm să primim susținere din partea clubului și a autorităților locale. De altfel, anul 2021 a fost unul de referință pentru secția de canotaj a CSM Suceava, care a avut un reprezentant la Jocurile Olimpice de Tokyo și a obținut medalii la campionatele mondiale și europene”, a declarat antrenorul Ioan Despa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CSM Suceava a obținut 9 medalii la Naționalele de Ergometru.
 Vizualizări articol: 1703 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CSM Suceava a obținut 9 medalii la Naționalele de Ergometru0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei