Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 278 (7890)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un octogenar s-a apărat cu toporul în fața hoților care doreau să-i fure banii

Vineri, 26 Noiembrie 2021 (15:27:07)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un bătrân în vârstă de 84 de ani, din Baia, a dat dovadă de mare curaj după ce doi indivizi care au intrat peste el în casă l-au lovit și au vrut să-i fure banii pe care îi agonisise. Octogenarul nu doar că nu s-a pierdut cu firea în fața agresorilor care erau mult mai tineri, unul din ei un adolescent în vârstă de 17 ani, dar a și reacționat cu mult curaj. Bărbatul a pus mâna pe un topor pe care îl avea în locuință pentru a se apăra. În acel moment, hoții au lăsat tupeul deoparte și au rupt-o la fugă.

Atacul a avut loc în noaptea de 5 spre 6 noiembrie, în jurul orei 2.00. Bătrânul a așteptat dimineața și a sunat la Poliție pentru a reclama fapta. În urma cercetărilor derulate, oamenii legii au reușit să dea de urma indivizilor. Este vorba de adolescentul Vasilică-Cristian P., de 17 ani, și de Ilie-Claudiu Pandel, în vârstă de 33 de ani. Aceștia au forțat ușa de acces și au intrat peste octogenar cu intenția clară de a-l tâlhări. Pe data de 22 noiembrie Ilie-Claudiu Pandel a fost prezentat Judecătoriei Fălticeni cu propunere de arestare preventivă. Surprinzător însă, magistratul de drepturi și libertăți de la această instanță a respins propunerea procurorilor și a decis că agresorul poate fi cercetat în libertate, sub control judiciar. Lucrurile nu au rămas așa, și asta pentru că reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni au formulat contestație. Tribunalul Suceava a admis contestația și în cursul zilei de joi, 25 noiembrie, au emis mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele lui Ilie-Claudiu Pandel pentru comiterea infracțiunii de ”tâlhărie calificată”, iar în aceeași zi tânărul a fost săltat de acasă și introdus în spatele gratiilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un octogenar s-a apărat cu toporul în fața hoților care doreau să-i fure banii.
 Vizualizări articol: 5375 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un octogenar s-a apărat cu toporul în fața hoților care doreau să-i fure banii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei