Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 278 (7890)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

„Mândru că sunt român!”, tema unei expoziții de desene în aer liber organizate de elevii Colegiului de Informatică „Spiru Haret”

Vineri, 26 Noiembrie 2021 (14:45:09)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Elevii Colegiului Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava au dorit să marcheze în avans Ziua Națională a României, prin organizarea unei expoziții inedite de desene.

Tema expoziției a fost „Mândru că sunt român!”. Cele peste 300 de lucrări realizate de elevi au fost expuse vineri, 26 noiembrie, în aer liber, pe gardul școlii, pentru a fi admirate de toți trecătorii. „Tabloul final al acțiunii” a fost completat de 100 de baloane cu heliu în culorile drapelului României. Trecătorii care au admirat desenele expuse vineri au putut să și voteze la fața locului desenul care a respectat cel mai bine tema aleasă. Elevii câștigători au primit premii de la sponsorii acțiunii, Școala de Televiziune Education On și Restaurantul Epicentru.

Profesoara Daniela Boșca, inițiatoarea și coordonatoarea acțiunii, ne-a spus că scopul activității a fost „să marcăm Ziua Națională într-un mod mai puțin tradițional, într-un fel școlar și ludic, să scoatem în evidență atât talentul elevilor noștri, chiar dacă nu suntem un liceu vocațional, dar și să observăm originalitatea lor pentru tema pe care au ales-o și care îi face să se simtă mândri că sunt români”. Coordonatoarea elevilor a completat că un alt scop al acțiunii a fost și acela de a dezvolta spiritul de competiție al elevilor, dar „și să deschidem școala spre comunitate”. Trecătorii au apreciat inițiativa elevilor de la „Spiru Haret”, care au ales un fel inedit de a-și promova școala și activitățile educaționale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Mândru că sunt român!”, tema unei expoziții de desene în aer liber organizate de elevii Colegiului de Informatică „Spiru Haret”.
 Vizualizări articol: 844 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Mândru că sunt român!”, tema unei expoziții de desene în aer liber organizate de elevii Colegiului de Informatică „Spiru Haret”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei