Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 278 (7890)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

O femeie gravidă și fiica ei de 4 ani au scăpat cu viață ca prin minune din mașina care s-a răsturnat în râul Moldova

Vineri, 26 Noiembrie 2021 (15:12:30)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie în vârstă de 33 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, însărcinată în mai multe săptămâni, precum și fiica acesteia, în vârstă de 4 ani, pot spune că s-au născut a doua oară în cursul zilei de joi, 25 noiembrie. Mașina în care se aflau mama și fiica, un VW Golf IV, a ieșit de pe drumul județean 175 și după ce a rupt un parapet de fier al podului cunoscut sub denumirea de ”Timan” a zburat în râul Moldova. Accidentul a avut loc dimineață, în jurul orei 9.00, la Fundu Moldovei, iar din impact mașina a rămas răsturnată pe cupolă.

Polițiștii spun că accidentul a avut loc ca urmare a faptului că șoferița ar fi avut o viteză mai mare în condițiile în care drumul era ud, factori care au condus la evenimentul care putea avea urmări tragice. În urma impactului, atât mama, cât și fiica au fost transportate la spitalul din Câmpulung Moldovenesc, unde le-au fost acordate îngrijiri medicale, fiind diagnosticate prin „contuzionat ușor prin accident rutier”. Femeia de la volan a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero.

Reprezentanții Primăriei Fundu Moldovei spun că într-adevăr viteza ar fi una din cauzele accidentului, dar nu singura. Iată postarea celor din Primăria Fundu Moldovei: ”Facem un apel la toți conducătorii auto să circule cu prudență!!! Astăzi (n.r. – joi dimineață) s-a întâmplat un nou accident pe raza comunei noastre. Din fericire, mama însărcinată și copilul care se aflau în mașină nu au suferit răni grave, dar după cum se vede au fost la un pas de moarte. I-am rugat pe cei care împrăștie material antiderapant să insiste mai mult pe podurile care, iată, au devenit atât de periculoase, iar pe cei de la drumuri județene i-am rugat să vină să monteze la loc parapetele de protecție. Ne-au promis că în cel mai scurt timp vor face aceste lucruri și le mulțumim pe această cale. Revenim la dumneavoastră cu rugămintea să conduceți cu prudență și să fiți atenți că sunt multe zone din comună care dimineața în special sunt înghețate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să aveți drumuri bune, să ajungeți cu bine la destinație”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O femeie gravidă și fiica ei de 4 ani au scăpat cu viață ca prin minune din mașina care s-a răsturnat în râul Moldova.
 Vizualizări articol: 2136 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
O femeie gravidă și fiica ei de 4 ani au scăpat cu viață ca prin minune din mașina care s-a răsturnat în râul Moldova5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei