Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 271 (7883)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Arestat după ce a intrat peste un rival în casă și l-a înjunghiat de mai multe ori

Joi, 18 Noiembrie 2021 (16:47:06)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au anunțat că au continuat cercetările și au pus în mișcare acțiunea penală în cazul unei agresiuni grave produse pe 8 noiembrie, când un individ a intrat în casa unei femei și l-a atacat cu cuțitul pe concubinul acesteia, provocându-i leziuni care i-au pus viața în primejdie.

Ioan Cezar Rusu a fost pus sub acuzare pentru tentativă de omor, reținut 24 de ore, iar joi, 18 noiembrie, a fost formulată propunere de arestare preventivă. Tribunalul Suceava a admis propunerea și a emis mandat de arestare pentru 30 de zile, pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor.

Agresiunea s-a petrecut la Preutești, cel mai probabil de la rivalitatea pentru aceeași femeie. 

„Din probatoriul administrat până în acest moment al urmăririi penale a rezultat că la data de 8.11.2021 pe timp de noapte, înarmat, fiind și sub influența băuturilor alcoolice, inculpatul a pătruns fără drept în locuința unei persoane, iar ulterior a exercitat asupra concubinului acesteia multiple acte de violență în zone vitale cu un cuțit, cu intenția de a-i suprima viața, producându-i leziuni care i-au pus viața în primejdie, după care a proferat amenințări cu moartea la adresa a două persoane de sex feminin”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Inițial, inclusiv victima a dat declarații contradictorii, precizând că a fost atacată pe stradă, nu în casa femeii, ceea ce a îngreunat oarecum cercetările.

Ancheta este derulată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava împreună cu poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale Suceava.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii penale, iar inculpatul se bucură de prezumția de nevinovăție, până la o sentință definitivă a instanțelor de judecată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arestat după ce a intrat peste un rival în casă și l-a înjunghiat de mai multe ori.
 Vizualizări articol: 1433 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arestat după ce a intrat peste un rival în casă și l-a înjunghiat de mai multe ori0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei