Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 271 (7883)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Adomnicăi anunță că PSD susține reintroducerea cât mai rapidă a voucherelor de vacanță

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava, Mirela Adomnicăi, susține reintroducerea cât mai urgentă a voucherelor de vacanță, care și-au dovedit eficiența, dar și acordarea sprijinului pentru depășirea pandemiei.

Mirela Adomnicăi a precizat că PNL trebuie să înțeleagă realitatea că sprijinirea acestui sector nu e o cheltuială, ci o investiție care, făcută cu cap, aduce beneficii.

„România are nevoie vitală de un sector HORECA bine susținut și dezvoltat pentru a-și atinge potențialul turistic. Voucherele de vacanță, cu valoarea de 1450 de lei/persoană,  acordate bugetarilor au adus, cât timp s-au acordat, beneficii importante industriei turismului.

Fiecare leu investit în voucherele de vacanță generează 0,51 lei la produsul intern brut al României, iar la fiecare 64.359 de lei direcționați pentru voucherele de vacanță se creează și se menține un loc de muncă”, a spus Adomnicăi. Ea a adăugat că pentru angajați, voucherele de vacanță asigură creșterea venitului disponibil și a nivelului de trai, îmbunătățirea stării de sănătate fizică și psihică, creșterea productivității și disciplinei muncii, creșterea calității vieții prin diversificarea bugetului de consum, precum și dezvoltarea culturii unei alimentații sănătoase.

„De asemenea, pentru angajatori, ele asigură reducerea costului forței de muncă, îmbunătățirea productivității muncii și reducerea absenteismului; creșterea motivării și loialității salariaților; creșterea retenției de personal, dar și creșterea responsabilității sociale față de angajat”, a explicat deputatul PSD de Suceava. Mirela Adomnicăi a mai declarat că voucherele de vacanță au determinat autorizarea, deci fiscalizarea a circa 3.000 de structuri de cazare, pensiuni, vile și apartamente.

În același timp, Adomnicăi a arătat că voucherele sprijină mediul privat, deoarece peste 95% dintre furnizorii de turism aparțin mediului privat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adomnicăi anunță că PSD susține reintroducerea cât mai rapidă a voucherelor de vacanță.
 Vizualizări articol: 3099 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adomnicăi anunță că PSD susține reintroducerea cât mai rapidă a voucherelor de vacanță0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei