Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 270 (7882)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Viteză excesivă în condiții de ceață, combinația fatală a accidentului de la Poiana Stampei

Miercuri, 17 Noiembrie 2021 (14:02:19)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Accidentul mortal din noaptea de marți spre miercuri de la Poiana Stampei a avut în prim-plan, din păcate, și viteza excesivă. Aceasta este una din concluziile anchetei polițiștilor de la Vatra Dornei. Viteza pe timp de noapte, în condiții de ceață, a avut consecințe fatale.

Conform primelor cercetări ale polițiștilor, accidentul s-a petrecut în două faze.

Inițial, în jurul orei 3.00 din noapte, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul Arad, în timp ce conducea un autotren cu semiremorcă, pe DN 17, din direcția Vatra Dornei către Bistrița, după o curbă ușoară la dreapta, a intrat în derapaj cu vehiculul greu. Capul tractor a ieșit în decor, dar semiremorca a rămas pe partea carosabilă, oblic.

Polițiștii au stabilit cert că imediat după acest eveniment rutier șoferul a semnalizat accidentul prin plasarea de triunghi de avertizare, pe banda sa de mers, la o distanță de circa 60 de metri în spatele remorcii. Mai mult, în zona triunghiului, traficul a fost dirijat de către o persoană prin semnale luminoase efectuate cu o lanternă.

Din păcate, chiar și așa, nu a fost suficient.

Un Mercedes care circula pe același sens, cu viteză, a intrat în plin în semiremorcă. Condițiile de vizibilitate de la acea oră erau extrem de reduse. Autoturismul a intrat în semiremorcă la aproximativ 10-15 minute de la ieșirea în decor a autotrenului. 

Autoturismul era condus de Iulian Mazga, în vârstă de 36 de ani, din municipiul Vatra Dornei. În mașină mai erau prietena sa, Georgiana Mustea, de 22 de ani, în dreapta, iar pe bancheta din spate fratele conducătorului auto, Daniel Mazga, de 38 de ani, cu domiciliul în Crucea. Cei trei mergeau spre aeroportul din Cluj, de unde bărbatul de 38 de ani urma să plece se pare în străinătate.

Din păcate, Daniel Mazga a murit la scurt timp după accident, din cauza gravelor leziuni suferite.

Fata de 22 de ani, pasager pe locul din dreapta față, a fost transferată la Spitalul Județean Suceava și este diagnosticată cu politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral grav, traumatism toracic și abdominal. Tânăra este intubată și ventilată mecanic și va rămâne internată pe neurochirurgie, în secția ATI. Starea acesteia este foarte gravă.

Singurul care are răni mai ușoare este șoferul autoturismului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Viteză excesivă în condiții de ceață, combinația fatală a accidentului de la Poiana Stampei.
 Vizualizări articol: 4316 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Viteză excesivă în condiții de ceață, combinația fatală a accidentului de la Poiana Stampei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei