Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 270 (7882)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Individul care a omorât un bărbat în barul ”Hapciu” a primit mai bine de 11 ani de pușcărie

Miercuri, 17 Noiembrie 2021 (15:06:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un individ care a omorât în bătaie un alt bărbat și-a aflat miercuri pedeapsa pe care o va avea de executat. Gheorghe Nicanor Buliga, de 30 de ani, din Arbore, a fost găsit vinovat pentru comiterea infracțiunii de omor și a primit 11 ani de închisoare, dar și pentru comiterea infracțiunii de tulburarea liniștii și ordinii publice, pentru care a primit o pedeapsă de 9 luni. În final, acesta va avea de executat 11 ani și 3 luni de închisoare, cu mențiunea că soluția pronunțată de Tribunalul Suceava nu este definitivă și poate fi contestată la instanța superioară. Prin aceeași soluție, Gheorghe Nicanor Buliga a mai fost obligat să plătească rudelor celui decedat suma de 240.000 de lei cu titlu de daune morale, precum și alte cheltuieli care se ridică la peste 20.000 de lei.

Totul a plecat de la o altercație care a avut loc în luna martie a acestui an la barul ”Hapciu” din Arbore. Poliția orașului Solca a fost sesizată prin 112, în miez de noapte, cu privire la faptul că un bărbat este căzut în stare de inconștiență în fața unui bar din Arbore. La fața locului a fost chemat și un echipaj medical, însă tânărul, identificat în persoana lui Vasile Chindriș, în vârstă de 34 de ani, din Cajvana, nu a răspuns la manevrele de resuscitare, fiind declarat decedat.

În scurt timp s-a format o echipă de cercetare complexă, formată din judiciariști de la Serviciul de Investigații Criminale Suceava, sub coordonarea unui procuror criminalist.

Din cercetări a rezultat că în jurul orei 23.30, în incinta barului „Hapciu” din Arbore, localnicul Gheorghe Nicanor Buliga consuma alcool cu mai mulți prieteni, iar la un moment dat a intrat în interior tânărul care avea să moară. După un schimb de replici, în urma unui conflict spontan, primul a început să-l lovească cu pumnii și picioarele pe tânărul din Cajvana, în zona corpului și a capului. Loviturile au fost extrem de violente, cauzându-i victimei leziuni grave, care în scurt timp au dus la deces. 

Agresorul a fugit acasă, fiind ridicat ulterior de o grupă de luptători de la Serviciul de Acțiuni Speciale al poliției județene.

Polițiștii de la Solca au continuat cercetările pe linie de nerespectare a regulilor cu privire la deplasarea pe timp de noapte și închiderea localurilor. Astfel, au fost identificate opt persoane pe care le-au amendat. Printre acestea, administratorul a primit o amendă de 5.000 de lei, iar barmanul de 2.000 de lei. De asemenea, au fost identificați șase clienți, printre care și autorul omorului. Acesta a fost amendat cu 2.500 de lei, în timp ce ceilalți au primit sancțiuni de câte 1.500 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Individul care a omorât un bărbat în barul ”Hapciu” a primit mai bine de 11 ani de pușcărie.
 Vizualizări articol: 1537 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Individul care a omorât un bărbat în barul ”Hapciu” a primit mai bine de 11 ani de pușcărie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei