Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 270 (7882)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gheorghe Flutur a inițiat mai multe demersuri pentru reluarea furnizării agentului termic în Rădăuți. „Sper ca astăzi să se deblocheze situația”

Miercuri, 17 Noiembrie 2021 (10:40:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că în cursul zilei de astăzi, la București, vor avea loc mai multe discuții pentru reluarea furnizării agentului termic în municipiul Rădăuți. Gheorghe Flutur a precizat că la solicitarea sa, astăzi, la ora 11:00, la Ministerul Energiei va avea loc o întâlnire în vederea deblocării problemei gazului metan de la Rădăuți. El a spus că la întâlnire urmează să participe ministrul Virgil Popescu, reprezentanții ANRE, furnizorului de gaz și conducerea Primăriei Rădăuți.

Președintele CJ Suceava a adăugat că tot pentru astăzi, la ora 13:00, a solicitat ca împreună cu Prefectura Suceava să fie inițiată o Hotărâre de Guvern privind acordarea sumei de 7.000.000 lei ajutor încălzire la Rădăuți. Gheorghe Flutur a ținut să mai precizeze că este de neînțeles atitudinea furnizorului de gaz care întrerupe alimentarea municipiului în prag de iarnă din cauza unor sume de bani aflate în litigiu din anii trecuți.

„Sper ca astăzi să se deblocheze situația mai ales ca Guvernul are pe ordinea de zi alocarea sumei solicitate de Primăria Rădăuți”, a mai spus Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur a inițiat mai multe demersuri pentru reluarea furnizării agentului termic în Rădăuți. „Sper ca astăzi să se deblocheze situația”.
 Vizualizări articol: 1338 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Gheorghe Flutur a inițiat mai multe demersuri pentru reluarea furnizării agentului termic în Rădăuți. „Sper ca astăzi să se deblocheze situația”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei