Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 230 (7842)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

USV a deschis un nou an universitar cu 11 facultăţi şi peste 10.000 de studenţi

Vineri, 1 Octombrie 2021 (12:46:17)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava a avut loc astăzi deschiderea  noului an universitar 2021-2022. Cu acest prilej, având în vedere condițiile pandemice în derulare, festivitatea a fost organizată în aer liber, în campusul universității, începând cu ora 10.00, la ea participând conducerea universității, autorități județene și locale, profesori și studenți. După intonarea imnului Universității ”Ștefan cel Mare” a luat cuvântul rectorul USV Valentin Popa, care a vorbit despre dezvoltarea universității sucevene și programele noi de dezvoltare în ceea ce privește planul de învățământ, precum și despre investițiile în infrastructura universității, unele aflate în derulare, iar altele în stadii de demarare. Prezent la deschidere, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a vorbit despre colaborările fructuoase avute de-a lungul timpului cu universitatea din Suceava, precum și de sprijinul constant acordat de instituția pe care o conduce în dezvoltarea noilor ramuri de învățământ a principalei instituții de învățământ sucevene. Primarul Ion Lungu i-a asigurat pe profesorii și studenții universității de viitoare colaborări în privința dezvoltării municipiului Suceava și le-a mulțumit pentru cele care au dat roade până la acest moment.

Faptul că Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava are de acum 11 facultăţi, ca urmare a înfiinţării Facultăţii de Medicină și Științe Biologice, este un lucru care a fost apreciat de către vorbitori, fiind considerat un important eveniment al noului an universitar. Despre această nouă facultate, la care conducerea universității împreună cu profesorii lucrează de mai bine de 10 ani, au fost făcute mai multe lămuriri în cadrul unei conferințe de presă organizată în Sala Senatului Universității ”Ștefan cel Mare”, unde împreună cu conducerea universității, prof . univ. dr. Mihai Covașă, decanul acestei facultăți, a dat mai multe informații despre secțiile nou înființate și corpul profesoral care se va ocupa de noile discipline. În jurul orei 12.45, în Aula Magna a universității are loc festivitatea de deschidere a noului an universitar, organizată de Facultatea de Medicină și Științe Biologice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului USV a deschis un nou an universitar cu 11 facultăţi şi peste 10.000 de studenţi.
 Vizualizări articol: 996 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
USV a deschis un nou an universitar cu 11 facultăţi şi peste 10.000 de studenţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei