Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 230 (7842)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Profesorul care a pălmuit un elev, anchetat pentru purtare abuzivă și cu interdicție de a profesa 60 de zile

Vineri, 1 Octombrie 2021 (13:03:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava s-au sesizat din oficiu în cazul profesorului de la Școala Gimnazială Nr. 6 Burdujeni-Sat care și-a pierdut cumpătul și a lovit cu palma un elev, imaginile filmate de un alt elev ajungând în mediul online.

Profesorul de engleză Dan Voinescu a fost audiat și plasat sub măsura controlului judiciar, privind comiterea infracțiunii de purtare abuzivă.

Acestuia i s-au impus mai multe interdicții pe perioada celor 60 de zile, inclusiv cea de a profesa.

Chiar dacă părinții nu au depus plângere pentru lovire, procurorii s-au autosesizat privind infracțiunea de ”purtare abuzivă”, infracțiune la care nu este nevoie de plângere prealabilă.

Contactată de Monitorul de Suceava, prof. Ana Mihaela Pantea, directorul Școlii Gimnaziale Nr. 6, a declarat, vineri dimineață, că nu a fost informată despre interdicția de a profesa a cadrului didactic.

Aceasta a precizat că luni se va întruni o comisie de disciplină și în cadrul școlii, pentru a stabili ce măsuri trebuie luate în acest caz.

 

 

 

Pe filmarea care a făcut vâlvă se aude cum profesorul de engleză Dan Voinescu i-a repetat elevului, pe un ton răstit, după ce l-a pălmuit: „Mai miști?!”, „Mai miști?!”.

Prof. Ana Mihaela Pantea, directorul Școlii Gimnaziale Nr. 6, a declarat că după ce au apărut imaginile în mediul online, a stat de vorbă cu profesorul de engleză, care i-a spus că regretă fapta și i-a povestit cum s-au desfășurat evenimentele. Elevul din clasa a VIII-a a folosit în repetate rânduri, în timpul orei, telefonul mobil, în ciuda faptului că profesorul i-a făcut observație și i-a spus să pună telefonul sub bancă. Elevul nu a ascultat și a fost chemat în fața clasei, unde s-a văzut pe filmare ce s-a întâmplat: profesorul și-a ieșit din fire și l-a pălmuit pe băiat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Profesorul care a pălmuit un elev, anchetat pentru purtare abuzivă și cu interdicție de a profesa 60 de zile.
 Vizualizări articol: 2536 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Profesorul care a pălmuit un elev, anchetat pentru purtare abuzivă și cu interdicție de a profesa 60 de zile3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei