Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 221 (7833)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Peste 100 de elevi și profesori de la Centrul Școlar Gura Humorului au participat la o acțiune de ecologizare

Marţi, 21 Septembrie 2021 (16:41:24)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 100 de elevi și profesori de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă (CSEI) „Sf. Andrei” Gura Humorului au participat la o acțiune de ecologizare, în parteneriat cu Primăria Gura Humorului, activitate care a avut loc în cadrul programului național „Let's Do It, Romania!”. De asemenea, Centrul Școlar Gura Humorului a început noul an școlar cu activități educaționale noi și interesante pentru elevi, printre acestea numărându-se și activitățile elevilor din clasele de profesională, care au refăcut grădinile școlii, înfrumusețând spațiile verzi.

Copiii au plantat flori, arbuști, au realizat coșuri cu fructe, obiecte decorative din materiale reciclabile și panouri cu poezii dedicate anotimpului toamna. După cum ne-au spus prof. Isabella Istrate, director educațional, prof. Simona Tofan, director adjunct, și prof. Ancuța Gabriela Iordache, coordonator Eco Școala, activitățile extrașcolare organizate de către cadrele didactice „au rolul de a pregăti școlarul de azi pentru cetățeanul european de mâine. Folosirea în viața de zi cu zi a noțiunilor asimilate de către elevii noștri în mediul școlar asigură succesul lor pe viitor”.

Prin programul internațional Eco Școala, din care CSEI „Sf. Andrei” Gura Humorului face parte de peste 10 ani, câștigând premii anuale, copiii au șansa să se formeze cu abilități și calități de succes, învățând cum să protejeze natura, cum să mănânce sănătos și cum să facă alegeri potrivite pentru viitor. Pentru buna organizare a activităților, echipa coordonatoare transmite mulțumiri Primăriei Gura Humorului (partenerul de nădejde al școlii), conducerii unității, elevilor și cadrelor didactice, pentru susținere și implicare.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 100 de elevi și profesori de la Centrul Școlar Gura Humorului au participat la o acțiune de ecologizare.
 Vizualizări articol: 1089 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 100 de elevi și profesori de la Centrul Școlar Gura Humorului au participat la o acțiune de ecologizare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei