Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 200 (7812)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Beat la volan, a trecut cu mașina prin gardul unei case și a pătruns în curte

Vineri, 27 August 2021 (13:36:20)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, aflat în stare avansată de ebrietate la volan, a scăpat de sub control mașina pe care o conducea, intrând cu aceasta în gardul unui imobil și apoi în curte. S-a întâmplat în plină noapte, la Vama, șoferul pericol public scăpând fără leziuni și fiind pus sub acuzare pentru nu mai puțin de patru infracțiuni la regimul rutier.

În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 2.00, Secția 14 de Poliție Rurală Vama a fost sesizată despre faptul că un autoturism a intrat, prin gard, în curtea unui imobil din Vama. Polițiștii ajunși la fața locului au găsit mașina și lângă ea pe șofer, care nu avea leziuni.

Adi Gorea, în vârstă de 29 de ani, din Frasin, mirosea a alcool, iar polițiștii au reușit să-l verifice cu etilotestul. A rezultat concentrația de 0,98 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Când a văzut ce alcoolemia mare are, tânărul a refuzat ulterior să-i fie recoltate și probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.  

În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date s-a constatat faptul că bărbatul de 29 de ani are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier, iar numărul de înmatriculare pus pe autoturism este al unui alt autovehicul.

Așa s-a ajuns la patru infracțiuni reținute în sarcina inculpatului: „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”.

Pe numele tânărului în vârstă de 29 de ani a fost emisă inițial o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, în baza căreia a fost introdus în arestul poliției județene. Ulterior, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a formulat propunere de arestare preventivă.

În ședința din 26 august, judecătorii de la Câmpulung Moldovenesc au decis însă să respingă propunerea de arestare preventivă. Totuși, judecătorii au decis plasarea lui Adi Constantin Gorea în arest la domiciliu, la Plutonița-Frasin. Așadar, tânărul nu a rămas în arestul poliției județene, dar nu are voie să-și părăsească domiciliul, cel puțin în următoarele 30 de zile.   

Tânărului i s-au impus mai multe obligații și restricții. Cea mai importantă este legată de interdicția de a părăsi domiciliul. Poliția orașului Frasin este organul de supraveghere care trebuie să se asigure că tânărul respectă arestul la domiciliu. În caz contrar, arestul la domiciliu poate fi schimbat cu arestul preventiv.

Procurorii pot contesta decizia la Tribunalul Suceava, dacă consideră că arestul la domiciliu este insuficient în cazul acestui inculpat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beat la volan, a trecut cu mașina prin gardul unei case și a pătruns în curte.
 Vizualizări articol: 1687 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beat la volan, a trecut cu mașina prin gardul unei case și a pătruns în curte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei