Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 200 (7812)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţii

Primăria Liteni a început lucrările la o sală de sport nouă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Liteni a început lucrările la o sală de sport nouă, care va fi construită prin Compania Naţională de Investiţii. Primarul din Liteni, Tomiţă Onisii, a precizat că lucrările sunt realizate de către firma sucevean SUCT SA, iar în cadrul acestui proiect primăria va trebui să asigure calea de acces către noua sală de sport. Tomiţă Onisii a precizat că sala de sport va avea o capacitate de 200 de spectatori, va avea un teren multifuncţional, vestiare şi alte dotări pentru ca activităţile sportive să se desfăşoare în cele mai bune condiţii. „În cadrul acestui proiect noi trebuie să asigurăm calea de acces. Actuala cale de acces este în apropierea corpului B al liceului, dar vrem să creionăm o intrare separată prin str. Viei pentru a avea un drum direct către sala de sport”, a spus Tomiţă Onisii.

Pe de altă parte, el a declarat că un alt proiect finanţat prin Compania Naţională de Investiţii este în derulare pentru reabilitarea și modernizarea a șapte kilometri de drumuri calamitate. „Pentru realizarea acestui proiect sunt șapte ofertanți, s-a început procedura de evaluare şi aşteptăm să vedem cine câștigă licitația pentru a începe cât mai repede lucrările”, a precizat Tomiţă Onisii. El a arătat că prin proiect se vor asfalta şapte kilometri de drumuri calamitate din Liteni, Siliștea, Rotunda și Corni. Nu în ultimul rând, primarul din Liteni a mai afirmat că prin CNI va construit şi un nou centru medical, proiect pentru care s-a încheiat etapa de depunere a ofertelor de execuţie.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Liteni a început lucrările la o sală de sport nouă.
 Vizualizări articol: 1165 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Primăria Liteni a început lucrările la o sală de sport nouă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei