Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 200 (7812)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Rădoi să antreneze norocul!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ne pregătim pentru reluarea preliminariilor care ar trebui să ne ducă la Mondialul din Qatar. Asta presupunând că mai crede cineva în calificarea la baraj, că mai mult e utopic. Oare Mirel Rădoi mai crede? Fiind vorba de o tranșă de 3 meciuri, selecționerul a chemat mulți jucători, 26. Lotul a fost analizat și-n dungă, pe bună dreptate, unele alegeri putând genera perplexitate. Părerea mea e că a strecurat și o națională B, pentru a menaja titulari între meciul cu Islanda (primul) și cel cu Macedonia de Nord (al treilea). Între acestea, primim pe Arena Națională selecționata din Liechtenstein, singura partidă în care cred că putem vedea un Rus, un Nedelcu sau un... Drăguș! Și ar mai fi Rațiu și Marin Marius de la jalnica selecționată olimpică (nu sunt singurii, dar aceștia cred eu că n-ar fi fost în lot în context normal). Și junele Markovici o să prindă minute cu Liechtenstein, dar el aș zice că merită această selecție de încurajare. Altfel, deplasările din Islanda și Macedonia de Nord sunt cât se poate de importante, deci trebuie să turăm la maximum. Sunt și grele în aceeași măsură, cu toate că n-ar părea. Deși în declin, Islanda ne-a arătat unde e locul la ultimul baraj, iar Macedonia de Nord a bătut Germania în deplasare! Totuși, ceva îmi spune că am putea ieși bine din această săptămână, ceea ce ar însemna 9 puncte, bune și 7, în funcție de jocul rezultatelor. Pe ce mă bazez? Pe noroc, căci de argumente specifice nu ne putem agăța.

Strecor și niște trageri la sorți care au avut loc în ultima clipă pentru a le cuprinde aici. În primul rând, Simona Halep – Camila Giorgi în primul tur la US Open. Uau! La băieți, Zverev a căzut pe partea lui Djokovic, adică s-a întâmplat scenariul pe care îl țeseam în minte pentru a-i fi greu voinicului, adică lui Nole, care mai are și sfert teoretic greu pe hard, cu Berrettini. Dacă trece de ăștia, ar trebui să fie bine frăgezit pentru Medvedev, pe care îl văd cu prima șansă în proiectata semifinală cu Tsitsipas. În fine, în grupele Ligii Campionilor, interesante grupele cu PSG/City și Bayern/Barcelona.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rădoi să antreneze norocul!.
 Vizualizări articol: 1007 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Rădoi să antreneze norocul!5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei