Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 200 (7812)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

La Rădăuți

Tânăr de 22 de ani, mort după ce a pătruns inexplicabil pe contrasens și s-a izbit în două mașini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Rădăuți, și-a găsit sfârșitul într-un accident rutier violent petrecut ieri, după ce a pătruns brusc pe contrasens cu autoutilitara pe care o conducea, intrând în coliziune cu două autoturisme. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 11.50, pe centura ocolitoare a municipiului, pe raza Rădăuților.

Eliad Vlonga, tânărul de 22 de ani, era la volanul unui VW Caddy, cu care intrase pe centură, dinspre DN 17A spre DJ 178. Acesta a pierdut controlul asupra mașinii și a pătruns brusc pe sens opus. Aici, autoutilitara condusă de tânăr a intrat în coliziune, inițial, cu o Toyota, condusă de un șofer din Sucevița, după care VW-ul Caddy a ricoșat într-un Audi, condus de un șofer din Siret, care venea tot din sens opus. Impactul violent și frontal a fost cu a doua mașină.

Pompierii militari de la Rădăuți care au intervenit la fața locului au constatat că în accident au fost implicate în total șase persoane. În autoturismul Audi lovit de mașina intrată pe contrasens erau și doi copii, cu vârste de 6 și 9 ani.

În cazul tânărului de 22 de ani, pompierii de la echipajul de descarcerare au constatat că acesta este prins în interior, în stare de inconștiență. Tânărul a fost extras din mașină și i s-au aplicat manevre de resuscitare de către personalul medical SMURD și de la Serviciul de Ambulanță Suceava. Ulterior, tânărul în vârstă de 22 de ani a fost declarat decedat.

Cei doi minori din Audi au fost transportați cu ambulanțele la Spitalul Municipal Rădăuți, împreună cu mama lor. Primele investigații medicale au arătat că minorii nu au leziuni grave.

Tânărul care a murit lucra la o firmă de distribuție și se bănuiește că a avut un moment de neatenție, poate alte preocupări la volan, cauză din care a pătruns brusc și inexplicabil pe sens opus.

Polițiștii rutieri de la Rădăuți au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă ancheta, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs tragedia.

După ce săptămâna trecută pe șoselele din județ au avut loc accidente rutiere soldate cu șase decedați, ultimele zile au fost mai liniștite pe șosele, în sensul că nu au mai fost morți, deși accidentele nu au lipsit. Din păcate, luna august continuă să se resimtă în județ, cu un număr mare de accidente grave și de decedați.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr de 22 de ani, mort după ce a pătruns inexplicabil pe contrasens și s-a izbit în două mașini.
 Vizualizări articol: 2583 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr de 22 de ani, mort după ce a pătruns inexplicabil pe contrasens și s-a izbit în două mașini0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei