Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 200 (7812)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Județul Suceava: 32 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 și 78 de pacienți cu Covid în spitale

Vineri, 27 August 2021 (13:58:46)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numărul zilnic de noi infectări cu SARS-CoV-2 a ajuns, vineri, în județul Suceava la 32 de cazuri, din 1.768 de persoane testate. Alte 8 persoane au fost reconfirmate pozitiv la retestare. În țară, cel mai mare număr de noi infectări a fost vineri în București – 229 de cazuri noi, urmat de Ilfov – 52 de cazuri, Timiș - 49 de cazuri, Bacău- 48 de cazuri, Constanța – 47 de cazuri, Cluj- 45 de cazuri, Neamț – 43 de cazuri.

La nivelul județului Suceava, în ultimele 24 de ore au fost internate 8 persoane suspecte de infecție cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 5 persoane. În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava sunt 48 de pacienți diagnosticați cu Covid, dintre care 17 prezintă forme grave, și alți 4 sunt internați în secția ATI, dintre care unul intubat, ventilat invaziv.

La Spitalul Municipal Rădăuți sunt internați 21 de pacienți diagnosticați cu Covid, dintre care doi la ATI și unul cu formă critică de boală. Pe lista spitalelor cu pacienți cu Covid a revenit vineri și Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde a fost internat primul pacient diagnosticat cu Covid, din acest nou val al pandemiei.  La Spitalul Orășenesc Gura Humorului sunt internați 6 pacienți cu Covid și la Spitalul de Boli Cronice Siret sunt internați doi pacienți cu Covid. În total, în spitalele din județ sunt internați 78 de pacienți cu Covid și 16 pacienți suspecți de infectare.

În carantină sunt 3.073 de persoane, din care 193 intrate în ultimele 24 de ore, și în izolare, în afara celor aflate în spital, se află 239 de persoane, din care 15 intrate în ultimele 24 de ore.     

Conform distribuției cazurilor Covid-19 pe unități administrativ-teritoriale, din cele 114 localități, 52 nu au niciun caz de infecție Covid în evoluție. Adâncata a ieșit din zona galbenă a incidenței, astfel că toate localitățile din județ sunt din nou în zona verde. La această dată în județ sunt 280 de cazuri de infecție Covid -19 în evoluție.

La nivel național, în ultimele 24 de ore au fost efectuate 15.339 de teste RT-PCR și 10.160 la cerere și 24.661 de teste rapide antigenice, în urma cărora au fost înregistrate 946 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Vineri au fost raportate 19 decese ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Arad, Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Hunedoara, Iași, Neamț, Suceava, Timiș, Vaslui și în București. Dintre cele 18 decese, două au fost înregistrate la categoria de vârstă 30-39 de ani; 16 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.

În spitalele din țară, numărul total de persoane internate cu Covid-19 este de 1.763. Dintre acestea, 238 sunt internate la ATI.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Județul Suceava: 32 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 și 78 de pacienți cu Covid în spitale.
 Vizualizări articol: 2540 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Județul Suceava: 32 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 și 78 de pacienți cu Covid în spitale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei