Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 174 (7786)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Școală de vară organizată de Asociația „Tineri de Succes” Suceava

Miercuri, 28 Iulie 2021 (12:28:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociația „Tineri de Succes” Suceava organizează, în perioada 20 iulie – 31 august, o școală de vară care se adresează tinerilor de toate vârstele, elevilor, studenților, precum și altor categorii de persoane interesate de dezvoltarea lor personală, profesională și integrarea cu succes pe piața muncii. Pe 27 iulie, la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava s-a desfășurat cel de-al doilea eveniment din cadrul școlii de vară organizat de asociație, intitulat „Branding Personal!”, la care au participat tineri, mentori, oficialități și profesori.

Școala de vară, ne-au spus organizatorii, reprezintă o academie alternativă „în care îți vei dezvolta competențe, cum ar fi relaționarea eficientă, vorbitul în public și lucrul în echipă, prin participarea la programe nonformale și informale”.

Scopul școlii de vară este, de asemenea, să ajute tinerii de toate vârstele să își dezvolte competențele necesare pentru a reuși atât în plan profesional, cât și personal, devenind astfel de succes. Organizatorii, în cadrul acestei școli de vară, pun la dispoziția participanților o serie de seminarii și workshopuri, conferințe, consiliere și orientare, precum și instrumente de dezvoltare personală.

Beneficiile școli de vară, au spus participanții, sunt următoarele: participarea gratuită la toate programele, comunicarea cu tineri care au preocupări similare, specialiști și mentori care te pot consulta, un mediu în care poți experimenta greșit și te poți perfecționa.

În continuare vor fi organizate ateliere de lucru și vor fi dezbătute diverse teme de interes pentru tineri, precum: „Orientare în carieră”, „Cine sunt eu?”, „Atitudinea de succes la examenele vieții”, „Comunicare și relații de succes”, „Public speaking”, „Cheltuitor profesionist versus investitor profitabil”, „Arta vânzărilor”.

Participarea la workshopurile Asociației „Tineri de Succes” garantează distracția, activități interactive de echipă și dialogul cu invitații din diferite domenii de activitate profesională care sunt pregătiți să devină mentorii participanților. Asociația „Tineri de Succes” Suceava este o organizație nonprofit, apolitică, nonguvernamentală, înființată în anul 2012, care are ca scop orientarea educațională, profesională și formarea competențelor necesare pentru integrarea pe piața muncii a elevilor, studenților, tinerilor în general.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Școală de vară organizată de Asociația „Tineri de Succes” Suceava.
 Vizualizări articol: 982 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Școală de vară organizată de Asociația „Tineri de Succes” Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei