Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 170 (7782)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Președintele CNSLR Frăția- Suceava, Gabriel Buliga, reales președinte pentru încă 4 ani

Vineri, 23 Iulie 2021 (15:12:47)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Filiala Suceava a CNSLR Frăția și-a ales, vineri, conducerea pentru următorii patru ani. În funcția de președinte a fost reales Gabriel Buliga, prim-vicepreședinte este Romică Bălan, vicepreședinți sunt Angelica Iftimoaie, Laura Muller, Sava Cornel și Sorin Bîrsete, iar secretar general Alina Ciomartan. După alegeri, Buliga le-a mulțumit liderilor de sindicate afiliate care i-au acordat un nou mandat de președinte. „Alături de noua echipă, vom lupta pentru a apăra drepturile membrilor din sănătate, asistență socială, Petrom, confecții, finanțe, poliție. Împreună vom fi mai puternici”, a spus Gabriel Buliga.  

Acesta a mai spus că UJ CNSLR - Frăția Filiala Suceava își va înscrie obiectivele și strategia în concordanță cu strategia CNSLR-Frăția pentru perioada 2020-2024, propusă la congresul din 2020. Printre acestea se numără participarea membrilor Uniunii la toate programele educaționale și de instruire inițiate de CNSLR-Frăția, federații, fundații, asociații, „pentru sporirea capacităților noastre în raporturile de parteneriat”; sprijinul necondiționat acordat tuturor salariaților care doresc să-și înființeze sindicate; colaborarea cu toate sindicatele din județ, indiferent de structurile naționale din care fac parte, pentru susținerea ideii de coagulare a mișcării sindicale și de jos în sus și „responsabilizarea fiecărui membru de birou pentru recâștigarea încrederii salariaților în sindicat, dar mai ales în această mare familie:  CNSLR-Frăția”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Președintele CNSLR Frăția- Suceava, Gabriel Buliga, reales președinte pentru încă 4 ani.
 Vizualizări articol: 1657 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Președintele CNSLR Frăția- Suceava, Gabriel Buliga, reales președinte pentru încă 4 ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei