Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 170 (7782)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reduceri de până la 70% la Iulius Mall Suceava

Vineri, 23 Iulie 2021 (13:32:22)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iulius Mall Suceava vă așteptă cu produse în trend, la prețuri reduse cu până la 70%, până pe 31 august 2021.Dacă sunteți în căutare de produse unicat, faceți o vizită și la pop-up store-ul cu produse handmade. Descoperiți ofertele din campania Summer Sale și pe website-ul Iulius Mall Suceava. „Pregătirile de vacanță sunt preferatele tuturor, iar când ai totul la îndemână și pe lângă timp economisit rămâi și cu mai mulți bani în buzunar nu poți decât să fii fericit. Astfel, indiferent că pui accent pe elemente clasice sau pe haine din tendințele actuale, piese din denim, încălțăminte și accesorii de vară, la Iulius Mall Suceava te așteptăm cu itemuri în trend, la prețuri reduse cu până la 70%”, spun reprezentanții Iulius Mall.

Vara anului 2021 este dominată de fantezii florale, pantaloni largi, fuste midi vaporoase, detalii transparente sau ponchouri. Iar cea mai călduroasă lună din calendar a adus surprize pe măsură: „Summer Sale vă întâmpină cu reduceri de până la 70% în magazinele din Iulius Mall Suceava, până pe 31 august 2021”. „Ține pasul cu vibe-ul de vară cu piese vestimentare de la brandurile tale preferate, care au discounturi în această perioadă. Dacă pleci în vacanță, nu uita să iei cu tine și ținutele vaporoase, dar și pe cele cu imprimeuri monocrome! Iar dacă te pregătești de un eveniment important în familie sau deja te-ai întors la birou, magazinele din Iulius Mall Suceava îți propun outfituri fabulous cu un strop de sparkle ori business as usual, toate la super reduceri. Totodată, fie că vrei să asortezi la ținuta preferată pantofi stileto, balerini sau sandale cu platformă, în Iulius Mall Suceava găsești încălțăminte la jumătate de preț. Pentru acel finishing touch care te va scoate în evidență lasă-ți imaginația să preia controlul și fă o vizită la magazinele cu accesorii, dar și la cele cu produse de make-up, deoarece și acolo te așteaptă o mulțime de oferte. În schimb, pentru escapada de la munte sau pentru o ținută lejeră dar cool, vino să descoperi surprizele din locațiile de profil”, transmit reprezentanții Iulius Mall.

La etajul Iulius Mall Suceava sunt așteptați toți cei care sunt în căutare de produse unicat. Artizanii sunt prezenți, în perioada 23-25 iulie 2021, cu obiecte lucrate manual realizate cu migală și pasiune. Descoperă bijuteriile, articolele pentru casă, piesele vestimentare pe care aceștia le propun.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reduceri de până la 70% la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1544 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reduceri de până la 70% la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei