Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 124 (7736)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Înfrângeri pentru sucevenii și humoreni, după prestații onorabile, în fața echipelor favorite

Sâmbătă, 29 Mai 2021 (13:49:57)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cele două reprezentante ale județului în Divizia Națională de Seniori (DNS) la rugby au cedat, sâmbătă, în partidele jucate pe teren propriu, cu echipele campioane ale ultimelor două ediția ale DNS. Și sucevenii și humorenii au muncit însă pe teren și au fost în anumite momente peste adversari și aproape pe tabela de marcaj.

La Suceava, oaspeții de la Năvodari au înscris un eseu în primele minute, după care CSM Bucovina Suceava a dominat întreaga prima repriză. Au fost nenumărate oportunități pentru suceveni, mai multe și de a înscrie eseu, din păcate ratate. În a doua repriză oaspeții și-au mărit avantajul la 12-0, însă sucevenii au revenit prin eseul lui Ilisei. Din păcate, pe final, oaspeții au mai înscris două eseuri, scor final 5-24. Trebuie spus că scorul a fost drastic față de realitatea din teren, sucevenii având multe momente de dominare. Antrenorul-jucător Marcel Crețuleac a fost din nou integralist și s-a arătat dezamăgit la final, echipa având șanse reale la un moment dat de a se alege din acest meci măcar cu un punct bonus. Au fost însă multe ratări și decizii neinspirate, a mărturisit el.

RC Gura Humorului a jucat cu liderul competiției, Știința Petroșani iar în primele 30 de minute gazdele au dominat. Un cartonaș galben primit de humoreni i-a ajutat pe oaspeți să înscris două eseuri. În debutul reprizei a doua echipa din Petroșani a mai înscris și și-a asigurat o diferență importantă, humorenii revenind cu un final de meci foarte bun și două eseuri înscrise. Vaman și Conache au înscris eseuri pentru RC Gura Humorului, Conache transformând încercările și mai adăugând și o penalitate. Scor final, RC Gura Humorului-Știința Petroșani 17-34. Antrenorul Andrei Varvaroi s-a arătat mulțumit de jocul foarte tinerei sale echipe, în compania unui adversar cu mulți jucători care au evoluat ani la rând în prima ligă: „Sunt mulțumit de prestația băieților, deși se putea clar mai bine. A fost un meci bun, cu faze frumoase de ambele părți. Am dominat începutul de meci și finalul, atât s-a putut”, a declarat Andrei Varvaroi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Înfrângeri pentru sucevenii și humoreni, după prestații onorabile, în fața echipelor favorite.
 Vizualizări articol: 1393 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Înfrângeri pentru sucevenii și humoreni, după prestații onorabile, în fața echipelor favorite0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei