Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 124 (7736)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Rădăuți

Sute de umbrele multicolore, instalate în centrul municipiului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Curentul sau moda umbrelelor agățate deasupra unor zone pietonale, curent prezent în multe orașe din Europa, a prins viață și în municipiul Rădăuți. Mai exact, până la finele săptămânii, pe aleea principală din parcul central nr. 1, dar și pe o alee învecinată sediului administrației locale, vor fi instalate aproape cinci sute de umbrele multicolore. Proiectul este realizat de Primăria municipiului Rădăuți și a pornit din dorința de a înfrumuseța și a aduce un plus de culoare centrului localității.

 

Inițiatorii proiectului îi invită pe trecători să se bucure de o atmosferă colorată și să se fotografieze sub acoperișul de umbrele colorate ce va deveni cu siguranță un punct de atracție pentru rădăuțenii de toate vârstele. Primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, a declarat: „M-am gândit că după starea de pandemie, după atât de mult gri și negru în viața noastră, să intervenim cu o pată de culoare, și, ca să fiu corect, am luat modelul altor localități și am decis ca pe acest culoar foarte circulat din centrul municipiului să instalăm umbreluțe colorate. Mai mult, ne-am propus să amenajăm pe o alee învecinată celei principale, un alt culoar destinat celor mai mici cetățeni ai municipiului, culoar amenajat cu umbrele micuțe. Chiar dacă vremea nu ține cu noi, suntem în cod portocaliu de precipitații, am luat toate măsurile ca amenajarea să se realizeze în cele mai bune condiții. Deja au venit sute de rădăuțeni care s-au fotografiat sub umbrele, de aceea cred că această pată de culoare reprezintă un eveniment bine-venit pentru noi toți”.

 

 

 

 

 

Primarul Loghin a mai arătat că pe parcursul zilei de duminică, pe noua zonă pietonală de pe strada Bogdan Vodă vor fi organizate, cu ocazia zilei de 1 Iunie - Ziua Copilului, o serie de manifestări, cum ar fi concursuri de desene pe asfalt sau momente vesele în care personaje din basme vor oferi celor mici baloane cu heliu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de umbrele multicolore, instalate în centrul municipiului.
 Vizualizări articol: 4095 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Sute de umbrele multicolore, instalate în centrul municipiului3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei