Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 108 (7720)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Un silvicultor și un activist de mediu, puși sub acuzare în cazul unui depozit de țigări aflat într-o casă bătrânească

Marţi, 11 Mai 2021 (10:22:08)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la Vama și de la Câmpulung Moldovenesc au acționat într-un caz în care au avut informații legate de un depozit de țigări de contrabandă aflat într-o casă bătrânească din Moldovița, în urma descinderii de luni, 10 mai, fiind găsite peste 32.000 de pachete de țigări. S-a constatat că ginerele proprietarilor era doar depozitarul țigărilor, cei implicați în afacere fiind doi localnici care erau monitorizați de mai multă vreme de polițiști. Aceștia din urmă ar fi apelat la cel care avea cheia casei, încercând să-i ”fenteze” pe polițiștii, probabil bănuind că suspectați.    

Din cercetări rezultă că țigările au fost duse în casa bătrânească în data de 5 mai. Suspecții de comiterea faptei de contrabandă sunt Mihai Oblezniuc, în vârstă de 28 de ani, silvicultor la Ocolul Moldovița și Mihai Nistor, de 26 de ani, ginerele celui mai cunoscut activist de mediu din Moldovița, Tiberiu Boșutar. Tânărul de 26 de ani este și el cunoscut de polițiști cu preocupări pe linie de activism de mediu.

Cei doi, silvicultorul și Mihail Nistor, au fost reținuți 24 de ore în arestul poliției județene, în seara zilei de luni.

Ancheta a fost preluată de polițiștii de la Biroul de Combatere a Fraudelor Vamale.

Cercetările poliției continuă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, în vederea stabilirii întregii stări de fapt din jurul activităților infracționale, precum și în vederea tragerii la răspundere a tuturor persoanelor implicate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un silvicultor și un activist de mediu, puși sub acuzare în cazul unui depozit de țigări aflat într-o casă bătrânească.
 Vizualizări articol: 3116 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un silvicultor și un activist de mediu, puși sub acuzare în cazul unui depozit de țigări aflat într-o casă bătrânească5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei