Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 108 (7720)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Echipa locală de volei fete, ACS Kinder, a înregistrat două victorii la turneul de la Suceava

Marţi, 11 Mai 2021 (11:22:58)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sala de sport a Școlii Gimnaziale „Ion Creangă” din municipiul Suceava a găzduit recent primul turneu de volei feminin rezervat Categoriei Speranțe. Competiția a aliniat la start un număr de patru formații: CSȘ Bacău, CSȘ Botoșani, CSȘ Unirea Iași și echipa gazdă, ACS Kinder Suceava. Formația antrenată de Ionuț Beligan și Roxana Ilași s-a întărit pentru acest sezon în urma colaborării cu H.V Junior Iași și L.P.S Piatra Neamț cu 3 jucătoare de mare perspectivă, propunându-și pentru acest sezon calificarea la turneul final al competiției.

În meciul inaugural, ACS Kinder Suceava a dispus cu scorul de 3-0 de CSȘ Botoșani, după a care a cedat greu, cu 3-2 (15-13, în tie-break) duelul cu CSȘ Bacău, pentru ca în ultimul joc să obțină o victorie lejeră, 3-0 cu CSȘ Unirea Iași.

Gruparea suceveană s-a bazat la acest turneu pe următoarele jucătoare: Cimbru Maria, Buiciuc Lorena, Datolla Antonia, Lăbonțu Alexia, Pralea Irina, Dimofte Alecsia, Șiean Daria, Lupchian Elisa, Bradu Rianna, Rusu Daria și mezina echipei Lescinschi Sofia.

„La acest turneu s-a remarcat în mod deosebit Maria Cimbru, o voleibalistă mai mică cu 2 ani decât majoritatea adversarilor, care dispune de un potențial fantastic pentru acest sport. Le felicit pe fetele mele pentru dăruirea și seriozitatea de care au dat dovadă și sper să facem o figură frumoasă la următorul turneu, de la Bacău, și să ne îndeplinim obiectivul propus. De asemenea mulțumesc și conducerii Școlii Gimnaziale ,,Ion Creangă” pentru susținerea acordată și nu în ultimul rând părinților acestor fetițe minunate care au fost tot timpul alături de echipă ”, a declarat antrenorul Ionuț Beligan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Echipa locală de volei fete, ACS Kinder, a înregistrat două victorii la turneul de la Suceava.
 Vizualizări articol: 1713 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Echipa locală de volei fete, ACS Kinder, a înregistrat două victorii la turneul de la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei